Igår

Igår var sabina här och åt hos oss. Ni ska se hennes bebis mage. den blir bara större och större (logiskt va?) jag har tagit ett fotto på den men inte orkat hämta kameran och lägga in bilderna så ni får den senare!


idag har jag jobbat och jag ska jobba imorgon och på torsdag med. Känns ensamt utan kelly nu, hon är på kreta och har det hyffsat bra iallafalll. :) nu ska jag kolla på  sex and the city filmen och sen sova för jag ska ju upp sjuuukligt tidigt i morgon och tidigare blir det på torsdag! nattnatt!
pjuss!

Förlåt mig Johan!

åh igår fick jag en komentar om en utav skjortorna på mina sommar pojkar.


johan om sommarpojkar!:
skjooortan på han till höger är sååå must have, vet du var han har köpt den? tacksam för svar, kul blogg annars!
IP: 80.216.147.4 5

Förlåt johan för att jag inte vet var den kommer i från. Jag vet precis vilken must have feeling du pratar om den är så stark nästan som ett beär man bara måååååste ha den. Jag ska göra allt för att få reda på vartifrån den kommer.


sommarpojkar!

det ser ut som kaos här. vi kom hem på fyra timmar i dag känndes bra och starkt av oss. katterna var helslut men nu behöver dom inte åka mer på ett tag iallafall. Frida har varit här en stund i dag och snart ska jag lägga mig och kolla på andra avenyn en stund innan det är dags att sova. Eftersom jag inte vet om jag ska jobba imorgon eller itne så är det lika bra att gå att sova hyfsat tidigt ifall man skulle behöva gå upp vid halv åtta och dom ringer från dagis. Eller någon annan stans.

Om jag inte jobbar i morgon ska jag fixa tvättid, rensa upp i lägenheten, fika med sabina om hon kan och vill och sen kanske även träffa frida.


jag bjuder på dom här sommarpojkarna <3

Hemma i kaoset

på fredag bär det av igen jag börjar snart bli trött på att fara fram och tillbaka. Men en liten weekend ner till göteborg har väl aldrig skadat mig och frida? Man får så mycket Inspiration och sån härlig vilja till att förändra hela världen. Jag önskar jag fick köpa min nya höst och vintergarderob där nere också men vi har ingen tid för shopping vi måste bara se till att bli Inspirerade av allt det nya folket och kursen lära oss allt nytt (läs: jääääätte gammalt) få lära oss nya lekar (som vi redan kan) jag önskar jag fick köpa massa fräna färger i kläder komma hem till stockholm och ta alla med en storm. alla mina emo vänner skulle bli så glada..



Åh gud nu får jag ge mig.. det var både emon och modebloggaren i mig som fick sin talan.. om jag kunde utan att göra några utav mina vänner lessna skulle jag göra narr av dom med meeen det går ju inte riktigt..

Nu ska jag snart publicera ett vanligt trevligt inlägg


Kvällen

Efter middagen så packade vi och nu är nästan allt ipackat i bilen. japp imorgon åker vi hem runt tolv kanske vi kör vi har ett inplanerat stopp och det är på frasses! Men nu ska vi kolla på dejt movie och äta glass och chips i ett tomt rum.. Puss och godnatt


Imorgon börjar mitt nya liv!

Macka

Nu har vi varit in till stan där jag fick i mig en macka och väntar nu på middagen..Nu ska vi packa sakerna för hemresan i morgon.

pjyss

fan

idag är inte min bästa dag.
vi skulle ha åkt på torgmarknaden i morse men jag försov mig tydligen men alla andra var vakna och ingen kunde väcka mig, nej det går inte så när jag vaknar klockan 10 så fanns det ingen kvar i huset men ingen hade åkt till torget nej dom var ute.. och hur fan skulle jag kunna veta det? där fick jag ligga och vänta på att bättre tider skulle komma. Jag smsade men fick inget svar då telefonen var kvar på rummet. nu har jag suttit här sedan dess och håller på att dö av hunger. (jag vet att jag skulle kunna gå ner och äta men jag har ett litet jävla ångestfyllt problem som gör att jag är otroligt rädd för sånt. Socialfobi kallas det visst) jag vet inte vad jag ska göra idag jag lär ju få sitta här.

Jag är arg, lessen och jävligt hungrig.. och allt är ditt fel.

natti :)



denna bild säger godnatt tidig uppgång i dag sova nu!


-Nu ska herr karlsson sova!

Uppdatering

Min uppdatering här är lika kasst som mitt liv.. Haha nej okej nu ljög jag jag har ett bra liv!

I onsdags var vi till ikea köpte hyllplan och sen vare cheerleading det gick bra och dom är hur duktiga som helst. Efter cheerleadingen var vi barnvakt åt en liten flicka på åtta år vi han i stortsätt bara äta sen var det läggdags och hon sov som en stock redan efter en halvtimma. SKÖNT! på torsdagen jobbade jag jag öppnade med linn så allt gick bra det var jag och kelly ensamma på en avdelning idag igen. man kan tänka sig att två bästa vänner inte jobbar så jätte bra ihop men vi gör verkligen det allt känndes jätte bra! Efter jobbet åkte jag hit fem timmar i en bil med tre katter är inte det roligaste så direkt när vi kom fram somnade vi som stockar.


Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och se om jag kan bli av med denna äckliga förkylning någon gång!

Pussåhej!

Joppa

Idag har jag jobbat till fyra då vi åkte ut på landet köpte pizza och cola och kollade på en bil men vi ville inte ha den sen åkte vi hem och nu sitter ska vi sova för imorgon blir det ikea för hela slanten ;) Sen ska jag vara barnvakt

puss på er nu!

Morgon!

Jag är redan vaken trotts att jag somnade klockan fem i natt. kan ju säga så mycket som att jag inte alls mår särskilt bra. Huvudet känns som det ska trilla av och jag kan inte svälja..totaltäppt i halsen. jag kan ju iaf tacka gudarna för att jag inte har täppt näsa för då vet jag inte hur jag skullekunna andas.

Nej nu upp och äta frukost sen ner till sickla! :)

Haha

Sjuk.

Eftersom jag sov bort hela dagen så kan jag inte sova nu..typiskt nog börjar jag bli hungrig óch har insett att min dators högtalare är sprängda. Jag har kollat på andra avenyn och anton sover gott efter den fem timmars resa med bil han gjorde idag. Imorgon ska vi till sickla och lämna in hanns dator som jag tog sönder..

Nu måste jag gå upp ur min mysiga säng.

i den lilla mysiga stugan!








Mys!

har ni sett en längre?

Titta vilken lång solros

:D


KOM TILL MAMMA :D

Här tillbringade vi gårdagen :)







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!