AAAH!

trodde inte jag skulle kunna somna i natt vilket jag gjorde som en stock somnade jag och nu är jag vaken och ska göra mig iordning betala dom sista räkningarna sen ta mitt pick och pack och dra mig ner till iogt där bussen hämtar upp oss :) sen blir det en lång härlig busstur på sex timmar och sen är vi framme i mora / åsengården!  Jag tror inte att jag kommer kunna skriva mer i dag men om jag kan skriver jag i kväll!

Ha ett bra lov allihopa och send mig en tanke när jag sitter på den tråkiga bussen ! :) pussochkram!

resfeber!

nu börjar jag få resfeber! jag har sjukt mycket packning! haha jag ska snart hoppa in i duschen sen så är det snart sängdags om jag ska orka upp i morgon! 

vi hörs pussåkram! 

tvättar!

Nu tvättar jag :) och sen ska jag gå till ringen för att köpa det sista på apoteket och leggins och ehm.. kattmat :) klockan fem kommer Harald och hämtar Maggan! (hurskajagklaramigutanhenneenvecka?) sen kommer pappa hem också så vi kan betala räkningar! fick just en saftig räkning på 2300 från telia (Hurkundedenblisåhög?) 

jappjapp hejsvejs!

imorgon åker jag :)

nu ska jag tvätta och packa det sista! pussåhej!

källare är obehagliga!

När jag kom till iogt för att packa var det tomt och lokalen är ruskigt stor så jag gjorde iordning på sjukväskan och kom fram till att vi behöver bafucin och bandage så det ska jag köpa i morgon :) sen när jag var klar med det och det kom ingen så började jag fundera på att gå ner i källaren men det är så obehagligt där nere så jag ringde frida och hon kom väl nere packade vi iordning på sakerna vi ska ha med och lämnade en lapp på golvet med texten "STÄDA här ser förjävligt ut!" haha :)  sen gick jag hem och sov! (det är något fel med mig jag bara sover och sover) vaknade klockan 11 lagade middag och sen så fastande jag framför på spåret (!?) haha sen tog jag mig i kragen och började packa det som jag ska ha med mig til fjällen och just nu har jag ungefär lite mindre än hälften kvar och erhm väskan är full! jag skojar inte min största väska jag äger är full! så nu ¨måste jag ta nästa och packa resten imorgon efter tvättstugan!


Nu ska jag försöka sova men jag har ju lov så jag ska sätta klockan på 13.00 :)
pussåkram!

SPORTLOV!

Nu har jag fucking sportlov!
skoldagen avslutades med att jag och fia inte behövde gå på den där isvaksräddningen så vi gick till centrum och tar en milkshake på donken då ringer hon som jag skulle kolla lokalen med och säger att vi ska vara i en idrottsal så nu är vi nöjda och mötet instält! Så vi åkte hem och nu är jag hemma och ska dra vidare ner mot iogt för att packa det sista sakerna inför fjällen så som sjukhusväskan och alla pälor och sånt skit som ska med hoppas det är en vänlig själ där för där är det ruskit jobbigt att vara själv!

Nufia har du lite och läsa skriver senare om min hemska upplevelse
nu ska jag ta skidorna på axeln och kila iväg!
puss


isvak, Nejtack!

Idag har frida varit med i skolan och dagen flöt¨på ganska bra aldrig sett klassen så glad och sprallig! men det var en bra dag efter skolan fick vi veta att vi ska bada isvak i morgon efterskolan och ha islivräddning jag och fia planerade att rymma där ifrån haha

Nu ska jag raka benen ADJÖ!

såva!

Idag har dagen flytit på efter skolan åkte jag hem och sov en stund gud jag är alltid så tröttt! sen gick jag i ringen med danne han handlade strumpor och det gjorde jag med sen gick vi på apoteket och runt i ringen sen gick jag hem och sov igen och nu är jag vaken haha kanske ska jag packa lite för snart åker vi till fjällen :D Hejochpuss^^

Jasså det viste jag inte

Alex schulman har börjat blogga igen med sin bror :) fast för värmlands folkblad! kunde dom inte hitta ngt bättre? Menmen låt dom jag tänker ändå läsa den :) nu är det andra avenyn och en annan del av köping i väntan på frida!


puss

god morgon!

Idag är pappa hemma han ska åka och lämna sin kompis vid någon båt haha så han sitter och tar upp min soffa men det gör inget :) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. det är väldigt fint väder ute och jag skulle behöva gå till apoteket men jag har verkligen ingen lust ..
får väl fortsätta med städningen så det blir jätte rent och fint här ha det najs :)


städat

min dag var tråkigast! haha jag har städat ätit och kollat på mellodifestivalen. nu är jag trött!

illa mår jag också!


Krogen

Åherregud vilken lyckad kväll det blev igår det var party hela natten även fast vi kom dit lite tidigt och det inte var så mycket folk så blev kvällen otroligt lyckad och linn fick sig ett litet ragg ;) Idag har jag sovit och ätit och nu ska jag ta tag i lägenheten och göra den skinande ren... (naat) Hörs senare pussåhej!

fjällen,krogen,maggan

nu har vi varit hos mormor jag och Maggan ^^ det var spännande mest spännande var det nog att vara ute :) Imorgon blir det krogen med min kära kompanjon Johanna och Linn m-mm underbart haha vi ska ha såroligtsåroligt först ska jag dock tvätta :'(  men jag är i stort behov av det kanske även behöver tvätta en gång till innan jag åker till fjällen så att man har alla rena kläder tills man ska dit .. kanske ska jag börja packa? det är en vecka kvar men jag måste börja fixa allt nu suck och stön, tur att maggan ska vara hemma hos haralds underbara familj jag slipper oroa mig allt förmycket för henne hon kommer ha det bra och jag kommer ha det bäst tack vare alla mina prinsar i fjällen som kommer hjälpa mig så mycket med allt jag behöver hjälp med !

Nej jag tänker inte

inte tänker jag säga glad alla hjärtans dag för det har ni hört :)
jag tänker säga ge mig mat och en riktig lyxmiddag ska jag få (betalasjälv) Hoho
eh jag är glad fast trött och inte på det minsta humör att skriva blogg jag är hungrig puss

äntligen hemma !

Efter skolan var jag på årsmöte för iogt och sen på sportlovsmöte! Jag älskar sportlovsmötena för jag blir så glad helt galen av lycka när jag inser att snart får jag åka. det blir ingen lätt match i år jag står själv med 12 nybörjare! men det klarar jag superkvinnan själv haha ^^

Nu ska jag plugga klart sen krypa till kojs :) puss







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!