göta ark..

japp vi hamnade inte på snaps utan på göta ark fortsatte vidare mot klubb onsdag där var det halvtrevligt så efter ett tag åkte jag och Erik hemm (Innan tolv :D) i skanstull mötte jag upp krille.. och vi tog en promenix till hammarby höjden.. det tog ett tag och där satte vi oss för att vänta på Frida och Simon.. efter mycket om och men kom dom och vi traskade vidare...mot skanstull och väntade på kelly som kom från krogen som skulle hem till mig.. Nu sitter jag och väntar på att frida ska komma så vi kan åka in till stan och köpa hennes klocka som hon ska ha ^^


Godbajs

Snaps..

Ikväll är det snaps som gäller med ett gäng kompisar :) Det ska bli mysigt!
´

nu ska jag äta frulle och göraiordningmig!
puss

En tropisk blomma från fjärilshuset :)

jag vet att ni vill se..

idag träffade jag sabina och vi har kommit överens om att vi ska ses ofta och ha koll på utvecklingen av hennes lilla bebis mage! :) jag är lixom hennes privata bebisbloggare..Nu är hon i vecka 16 och hon har nyligen köpt sina första mammabyxor :D

Här är hon i dag :)

Det här var för några veckorsedan :)


Tillbaka på landet :)

Japp nu är jag ute igen bland blommor och skog.. jag ska lägga in lite bilder åt er såsmåningom! just nu kanske jag ska ta en promenad fånga upp den sista solen och sen titta på allsång. Pappa hämtade upp mig i mölnvik och vi handlade och sen åkte ut hit..

Idag kom frida hem från norge har saknat henne otroligt och i morgon kommer jojo hem från tunisien!


Nejdu dags att promeneraaa!


liten snabbis!

Hey!

jag gör en snabbis nu innan jag ska börja göra iordning mig för vi ska på bio! vi ska se Mamma mia :) Barnvaktshelgen gick otroligt bra och vi var duktiga och fjärilshuset var äckligt varmt! Men fint.. Mer bilder kommer senare..när min kamera och jag är på landet!

Av kenny och lisa (föräldrarna till Tilde och Wilma) fick jag sprit och marianne och fina salt och pepparkar :D


Nejdu nu måste jag skynda mig pussåhej!

fjärilshuset!

ja nu är det snart dags.. vi har börjat packa vagnar smörja in barnen och kelly plockar in disken :)
Dags att passa barn! :) pussåhej!

bränd!

Hejsanhoppsan lillebror!

Idag började vi med att gå ner till Marinan och köpa glass efterden promenaden på en kvart blev jag ännumer bränd än innan.. Jag hade bränt sönder mina axlar igår men nu blev det ännumer! min näsa är röd och mina armar röda. Eftersom jag har kört barnvagn hela dagen har jag fått en väldigt konstig bränna :)

sen gick vi hem och åt och försökte få tilde att sova men hon vägrade! när hon efter mycket om och men vägrat gick vi ner till stranden..badade en stund och sen gick hem och åt :) Köttbullar och pasta riktig barnmat men det var gott.. Nu har alla barnen somnat och vi ska kolla på en film och sova vi med för imorgon är det uppgång tidigt och åka in till fjärilshuset. Riktig mysig dag vänar med två små söta prinsessor :)

Jag måste berätta att idag när lilla tilde skulle sova middag så tar hon alltid avsig blöjan så även denna gången gjorde hon det när hon väl gick upp igen förstod vi att hon kissat på täcket så vi slängde det i tvätten och efter kanske tretimmar upptäcker vi att det är en stor korv på golvet..Himmla mysigt det här med barn! :)


Barnvakt!

Nu ska jag snart iväg och vara barnvakt tidigt uppe för att vara mig och för att vara sommarlov! Imorgon blir det ännuvärre men jag är taggad!  :) adjö!

inatt..

blev en sen natt jag somnade klockan fyra och vaknade klockan sex och eftersom solen sken så tidigt så vaknade vi då..otroligt jobbigt! sen har vi ätit frukost på marinan och driekt ner och badade igen.. när jag kom hem så tog jag ut katterna en stund och nu ska vi snart äta :) sen ska jag ner till kelly och vara med henne efter det går vi till Kenny och Lisa och umgås med dom! imorgonbitti är vi barnvakt åt deras barnför resten av helgen :) mys!
pussochkram!

Handla och tälta!

Igår fick kelly ett stick vi trode det var ett myggbett men det blev bara större och större inatt hade det tydligen blivit ännustörre så hon ringde till akuten och dom sa att hon skulle handla något på apoteket så nu ska vi åka och handla det på apoteket. sen ska vi gå på ica och köpa mat till i kväll för vi ska tälta och grilla och ha det mysigt!

Nu kommer kelly Pussåkram!

Kelly!

Idag gick jag faktiskt upp ganska tidigt typ tio (duktigt för att vara mig) vi gjorde iordning oss och gick ner till Stranden och la oss och solade och badade om vartannat..Imorgon blir det nog några simmtag också :) sen gick vi över till kellys bror med familj och umgicks med dom ett tag i helgen ska vi vara barnvakt åt Tilde och Wilma hela helgen och vi ska åka till Fjärillshuset.. :)

Nu ska vi nog kolla på film! pusspuss


inlägget..

inlägget jag skrev i går publicerades inte så nu är det uppe iallfall och jag är på landet med kelly och vi har precis gått på en lång kvällspromenad..Minnen bubblar upp och allt är underbart! Vi har tittat på gammla kort från förr när vi var små och nu ska vi titta på film! Crazy beautiful ska vi se efter vi har tittat på lite mer foton! jesus säger jag bara vilken härlig tid det här kommer bli! Imorgon går vi och badar tidigt på morgonen och ligger och steeker hela dagen min bästavän och jag!


Puss och godnatt från min bästa vän och mig!

Sötnosen kelly och jag på ikea ;)


today!

idag har varit en slapp dag med tvättande och städande! jag ska börja packa för att åka ut till landet i morgon och ha mina två veckor med min bästa vän kelly! det ska bli underbart! Hon kommer hit i morgon så åker vi tillsammans ut .. Kanske blir det årets första dopp? jag hoppas det!

Nu ska jag gå och duscha och sen kanske träffa upp Danne och Henke!

Nu ropar väskan ;)

Landet och bästa vän :) kan det bli bättre?

Tjejmiddagen igår!

Igår var en stressig dag hade jag inte börjat med maten klockan 12 hade vi aldrig hunnit klart..men det blev en trevligmiddag trotts det och efteråt lämnades jag med all disk och skit så nu har jag saker att göra i ett  år framöver.. Idag är det enda jag har lovat att göra är att hämta ut kort till min mormor så jag sla göra det nu innan dom stänger.. sen ska jag handla lite och gå hem och städa..Senare i kväll blir det filmkväll!

Men nu dax att göra iordning sig ! :) puss

Idag..

Idag mötte jag sofia för en handling på ica det mesta vi behöver till imorgon! vi umgicks och hade trevligt i en liten stund! efter det handlade jag middag och åkte till älta för att äta med Danne och Dennis vi hade en mysig stund och klockan tio mötte jag upp kelly vid ICA ektorp för att åka med henne och harald till festen hoss William i skuru..Vilket röj det var..nat! Vi var där i en timma spelade lite mario kart och umgicks med vänner.

Nu sitter jag här och ska snart gå och sova! natt

Fian och jag ! :) <3








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!