Imorgon är dom mina!

Japp imorgon ska jag till stan med min sladd.. till datorn så den kommer igång.  Jag ska även köpa dom där skorna jag har velat ha så länge! (hör och häpna ulrika) jag ska köpa nya skor sen ska jag träffa sabina! och frida och sen ska jag ha tvättstugan sen klommer fian och följer med ut på landet :D

Hemma!

Jag har en dator som går snabbt och bra här hemma på landet är det så långsamt att man får krupp! jag sov här i natt med frida. Det är sista natten på väldigt länge utan henne nu drar hon iväg på egna strapatser hela sommaren och ja jag blir kvar här hemma. vad ska jag göra hela min sommar utan henne. Det är en hel drös människor som har konstaterat att vi sitter i hop och ja så kanske är fallet men när hon börjar kalla mig älskling inne på HM så att folk vänder sig om det är då man vet att det har gått förlångt ;)  Kanske gör det oss gott att sakna varandra hela sommaren så är vi back on track igen i höst!


Nu ska jag gå till mormor sen handla hårfärg! :)


puss

Stora staden och avmaskning!

Idag åkte jag in till stan och träffade Sabina vi pratade och åt och bara umgicks mycket trevligt sen gick jag in på apoteket och köpte avmaskningsmedel till katterna och småkatterna svalde tabletten med nöje men kellys jävla (förlåtkelly)  katt  var  ju inte det enklaste. hon skrek och strätade emot. Men nu har alla jäfla katter avmaskas dag ett iallfall det är bara två dagar kvar.

Nu ska jag städa mitt rum  Pussåhej!

Jag är på landet

Japp jag lever och har hemmastadgat mig på landet jag vet faktiskt inte hur länge jag ska vara kvar här det är skönt men otroligt långtråkigt. Imorgon kanske både sofia och frida kommer ut jag hoppas så innerligt :) Jag ska hem tillstan i morgon för jag har glömmt min laddare men klarat mig ända tills nu nu börjar det pina lite. Ikväll ska vi bete oss som riktiga män och spela boule och dricka öl eller okej Erik ska betesig som en kvinna och dricka cider ;)  Om dom nu kommer ut någon gång. Frallis är seg och bestämmer sig för att städa rummet först och jagmenar nu är klockan tio..

Nej Nu ska jag hämta ved innan det blir för mörkt ute och för kallt i mitt rum.

Pussoch kram!

Landet!

Nu ska jag åka till landet jag vet inte hur länge jag är borta så att ni får se till att ha det så bra
:D Puss

Midsommar

Jag pratade med mormor i telefon i morse hon hade tydligen suttit på akuten hela natten stackarn! Men vi kom överens om att jag skulle göra efterätten på midsommar men nu har jag ett litet problem jag vet itne vad jag ska göra för efterätt jag vill ha något gott enkelt och sommrigt .. vad kan det vara?

Förövrigt har min klänning förhoppningsvis kommit och mormor ska gå och hämta den efterklockan tre och jag är sjuk jag orkar inte göra någontingfinns mycket som behövs fixas i lägenheten men jag orkar inte .. så jag sitter kvar här tills jag får lite motivation.. skulle åtminstonde behöva städa köket och mitt rum.. hur skaffar man motivation för sånt?

Jajapusspåer


Katthem?

Ja om ni har någon katt som behöver kattvakt så ställer jag upp frivilligt! Erhm..nejtack Just nu har jag fyra stycken jag hoppas dom går bra ihop med varandra annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Jag har Berit som är kellys och Haraldskatt, dom ska åka till portugal i morgon och behöver kattvakt,  Marigt som är min, Majken som är min och hennes syster Motor som är Maddes. Dom är fyra helt bedårande katter Berit är dock lite tjock men annars så! ;)


Berit när hon var liten ! :)

Margit! :)


Majken och Motor :)

Måndag - Arbetslös!

Ja som Sofia undrade igår så vann dom semifinalen och också finalen :) så GRATTIS till Tyresö

Idag har jag bestämt med min mormor att vi ska gå och kolla lite i ringen och se om vi kan hitta något skojigt. Det bästa med att gå med mormor är att man alltid får massa saker om man går och shoppar med henne

Och jag känner att jag har en härlig halsfluss påväg in ...Inte underbart. Så en tripp förbi apoteket ska jag också ta. Men nu måste jag skynda mig ! :) puss

tjohej!

Idag har jag vart på eken och kollat Eriks semifinal sen åkte jag hem och nu har jag tvättstugan samtidigt som jag tänkte hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväller :) Det blir party någonstans .. Kanske här eller någonannan stans :)


Pussåhej!

.

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you

Eken!

Ja eken gick bra vi kollade på andra halvlek av kellys match sen kollade vi på lite av calboms match sen gick vi och åt då kom Sofia och vi kollade på kellys andra match och åkte hem! nu är jag hemma igen! Man mötte på många välbekanta anskikten där! :)

Ikväll är det match något som jag inte kommer att kolla på. Jag är inte så intreserad egentligen jag ska städa istället för sen kommer Danne, Calbom, Henke och Frida hit och sjunger singstar!


Nu ska jag städa Puss!

Eken Cup!

Yes nu har jag börjat mitt nya liv med att sova bort hela kvällen och ja nu känns det lite bättre!

Imorgon ska jag vara på Eken och jag hoppas inerligt på bra väder men det är det ju aldrig på eken! :D jag har lovat att kolla på kelly och på calbom sen ska jag väl ta mig en sväng förbi bolton tältet med! men om jag ska orka upp klockan tio ska jag sova nu tror jag! :) Hoppas ni haft en bra dag! Puss

Anton

Ja anton har tagit studenten och mitt skrivande har legat nere ett bra tag nu just för att jag inte har hunnit! Hans student friades glatt och han blev nog nöjd med sina presenter :)

Nu är jag iallafall hemma igen och har tre vilda katter som springer omkring i lägenheten och gör mig tokig! Tur är iallafall att dom är söta!

Idag är en såndär dag när man vill börja om på nytt starta ett nytt liv med nya människor och nya förutsättningar när man är trött på allt det gammla och vill bara vakna upp och vara en annan person. Ibland får jag sånna här cp ryck det är då jag möblerarom eller städar.. Jag ska nog göra något utav det idag iallafall bli en bättre människa! Yes idag börjar mitt nya liv (HAHA) jag ska iallafall lära mig att säga nej till personer och sluta ta massa skit från andra när det inte är jag som har gjort fel.


MEN NU: Köpa en ny kattlåda på djuraffären!

Framme

Japp nu har vi instalerat oss i husvagnen :) Vi har sjungit singstar och anton kommer hem femi natt ! haha :) sov gott!

dags att säga hej då!

Dags att krypa till kojs god natt <3








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!