Okej bilderna går segt

Suck jag vet inte ens om jag orkar ladda upp bilderna i dag! haha internet här är segt antar att hans lillebror laddar ner något. gör nog det när jag kommer hem i morgon istället :) men ni kan få en sammanfattning i text

Fredagen :
jag gick upp packade det sista sa hejdå till katterna och åkte iväg ner mot skövde och hämtade anton sen fortsatte vi ner mot ullared vi kom fram strax efter tre och packade upp lite. Vi bestämde oss för att gå ner till gekås och börja shoppa vi gick omkring och handlade saker för typ 1047:- och 480:- utav dom till anton :) sen gick vi tillbaka till stugorna och träffade upp Antons mamma och pappa  och gick och åt på en väldigt trevlig resturang med live musik! jag åt plankstek och drack cola Mycket gott :) sen gick vi hem och kollade på film och sen sov vi!

Lördagen:
vi gick upp vid halv nio och började städa och började göra frukost sen kom hans mamma och pappa och åt frukost med oss sen chekade vi ut och åkte ner till gekås och hade trevligt jag köpte massa kläder och annat roligt för 1666:-  och efter det åkte vi tillbaka mot lidköping men stannade i borås och fikade hos antons farbror! och sen åkte vi tillbaka

Nu har vi ätit middag och jag har packat allt tills i morgon för jag kommer hem till stockholm klockan fem! :)


Låt mig skryta lite? :)

Antons och min bild har kommit upp på tjuvtittat :) Hihi :)  jag måste erkänna att det är ganska mycket humor i bilden!

Hemma

Tillbaka i lidköping :) vi har packat upp och jag har packat ner igen för imorgon bär det hemmåt! snart kommer alla bilder och allt annat roligt från ullared :)

Bajbaj

Vi hörs på lördag jag ska ha så kul :) Pussåhej!

God natt!

Nu är jag nybadad och fin, packat klart och nu väntar sängen! ska krypa ner med min bok Pappadagar i råttans år den är bra :) kanske hinner blogga imorgon innan vi åker annars så kommer bilder och blogg när jag kommer hem på lördag kväll då är det dessutom Efit dag så haka gärna på :)

Sov gott sötnosar och sofia parta inte ihjäl dig !


Dagen har gått fort!

Idag var jag vaken aldeldes förtidigt det sa både tobbe och frida och erhm jag märkte det själv.  jag gick upp nio åt frukost och gjorde mig iordning sen skulle vi cykla till bussen och att cykla på morgonen gjorde inte min dag bättre jag blev illamående och mina ben blev till spagetti! Jag åkte in till stan och anton hoppade av vid skolan. Jag var tvungen att få i mig socker så jag kunde stå på benen så jag köpte en cola sen slöade jag omkring på stan i typ två timmar det blev smink sen kom anton och vi åt lunch på elake måns och sen gick vi till hans skola och kollade på hans projektarbete sen köpte jag en mjukiströja en Bh och en klosax. Anton gick och köpte en kedja till sin moped och sen åkte vi hemmåt och väl hemma somnade vi haha och nu är vi vakna har ätit och ska packa för imorgon åker vi till ullared :))))


Nu ska jag packa!! see you!

klocki 8a !

Jag ska upp 8a eller kanske 9 i morgon för att följa med anton till skolan eller ja jag ska gå på stan och sen möta upp honom för att äta lunch! vi lunchar nog på elake måns världens godasta mackor! sen blir det mer shopping men inte för mycket för jag måste ju kunna köpa lite i ullared också! :) sen ska jag och Anton köpa pizza med oss hem och åka hem och äta och packa för på fredag eftermiddag åker jag och hans mamma och pappa ner till skövde och hämtar upp Anton som är på studiebesök sen åker vi hela vägen ner till Ullared :)

Det är dags och sova nu Margit har redan somnat i mitt knä och drömmer sött och anton ja han har sovit länge! sleep well cykelställ!

blogg.se

alla har haft problem med blogg.se förutom jag ? ;)


Det blev en ganska bra dag!

Anton kom hem och vi åkte in till stan handlade lite mat och sen åkte vi hem igen och så åt vi och sen hade kristin med sig tårta hem från hennes jobb så vi fick tårta och winerlängd till efterätt! sen gick vi över till Antons mormor och morfar och lämnade massa papper som hon ville ha och nu väl hemma så ska vi kolla på en film och sen sova för imorgon ska vi upp tidigt och åka till skolan eller ja anton ska upp tidigt jag får sova längre :) sen åker vi in tillstan med buss och då ska jag shoppa lite smink och annat roligt ;)

Nu är det filmtajm ;) pus

^

idag är en tråkig dag inget händer inget kommer hända bara vara tråkig! imorgon blir kul och fredag och lördag blir kul men idag är det tråkigt. jag ska nog ta och göra iordning mig lite och vänta tills halv fem. inte långt kvar nu :) godbaj

sovgott

Vi har fått igång sims igen! och jag älskar det nu ska jag ta och sova se när jag går upp i morgon helst så sent som möjligt så väck mig inte genom att typ ringa eller skicka sms :)
natti

Jag ska dö när jag är 86 år!

Jag gjorde testet som sofia gjorde! jag ska altså bli 86 år det är väl ganska bra tycker jag!

så här stod det:

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!


Gör testet här!

Våffeltime!

Nu är han snart hemma jag är iordning gjord och rummet är städat så snart är det dags för ..image82
Smaskens! :)

traktorbesök!

Idag vaknade jag klockan nio av att margit gick och bajsa och hon ska alltid låta så mycket! Sen kunde jag inte somna om då gick jag upp och gjorde iordning lite frulle! sen när jag hade ätit klart och kollat på ett avsnitt av andra avenyn knackar det på dörren men jag vågade inte gå och öppna det var nog förmodligen deras morfar som kom för han hade traktorn med sig. menmen sen somnade jag iallafall om och vaknade nu! Och vet ni vad det är för dag i dag? ITS våffeldagen !  idag ska vi mummsa våfflor jag och anton!

nu ska jag städa lite så anton blir lite glad när han kommer hem so long suckers :)

M sova!

Nu ska jag sova för imorgon ska anton till praktiken så jag kan sova längre om dagen så slipper jag vara vaken aldeles själv och vänta på honom så nattinatt på er:)







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!