Nyårsklädsel?

Ja snart är det nyår och i morgon ska det sista fixas jag ska städa klippa mig och laga lite mat. MEN Vad ska jag ha på mig? jag vet faktist inte jag måste hitta något i morgon.


Nu måste jag sova för att vara pigg i morgon och sova tidigt för att vara pigg i övermorgon :p haha


puss


Ibilen

Nu är vi på väg hem vi sitter i bilen och har väl tre timmar kvar tills vi när stockholm då är det av med alla julklappar och all packning katten hunden och allt skit för att åka hem till Kellys Syster och äta middag och ha en myskväll och planera nyår som  i år är hos mig förra året höll kelly i den nu är det min tur! Om ni vill komma får ni säga till :) 

Det är så smart att dom har kommit på mobiltbredband! annars hade jag ju inte haft något att göra på bilresorna! haha Nej nu har vi stannat vid donken FOOOOD TIME IT IS =)


vi hörs sen :) Puss

Familjekvällar är min grej!

jag älskar det! Man äter middag också sitter man kvar hur länge som helst vi bara pratar och pratar och umgås det är godisätande och man pratar om allt från översättningspennor till msn och tågresor till Mora. jag tycker det är mysig alla pratar i mun på varandra.


Idag har vi mellandagsreashoppat det blev en tröja en skrivare, bullar, en klädroller ja det var ju säkert massor av mer som jag har glömt! haha


Nu ska jag äta julgodis och mysa i en familjekväll :)

Igår

Igår var en ganska krävande dag och jag somnade in vid klockan halv tolv inte vanligt när man heter Marie. Idag var desto jobbigare att ha stält klockan på åtta för en tvåtimmars lång promenad gjorde sig inte poppis hos mig jag orkade verkligen inte gå upp sen när jag väl tänkte gå upp då orkade dom inte vänta längre och gick. Jag har suttit och tittat på tv i två timmar när dom har lekt med bilen jag bestämde mig för att vara hemma eftersom ingen skulle vara hemma och ta hand om hunden så jag ofrade mig och precis när det var en bra film på tv:n och jag var helt osminkad ville dom ha med mig till biltema iallafall och någon skulle vara hemma och ta hand om nellie. Gah jag ligger hela tiden ett steg efter i dag. Nu sitter jag här filmen är slut och med en huvudvärk som känns som jag drack en hel flaska i går. Det gjorde jag inte.


Nu ska jag eh eh sitta här. kanske klä på mig och ta mig en egen promenad. Jag hittar dock inte så bra här.. Men men Vi hörs :)


Ajuste jag måste ju berätta vad vi fick i julklapp i år! EN MICRO EN SVART as snygg micro och en as snygg skivspelare ni vet för LP skivor :) sen fick jag en parfym och kräm och ungsformar. 

Jag kom med en bajsbra ide  i natt alla mina ideer kommer på nätterna. haha eller när jag bajsar!
Ni kommer att få se min snygga ide sen. Alla ni som har varit hemma hos mig veet hur stort behov jag är av en micro ;) haha

Nej puss å kram


Nu är julen över!

Tio minuter kvar av julafton och jag langar upp en ny header. En julig den kan sitta ett tag till. Togden idag innan jag skulle iväg på mitt julfirande. Min bästa julklapp var nog den här datorn och en annan present som kommer i mitten av januari!! LÄNGTAR. Var och beställde dom i måndags hoppas dom kommer snarast.


Snart börjar mellandagsrean och jag åker ifrån stockholm till lugnare trakter och firar en till jul i morgon. Det blir väl lite shopping där med sen kommer jag hem och då är det bara några få dagar kvar sen är det nyårsafton som vi iår firar hos mig. Hoppas det blir bra!


Nu måste jag tvätta bort sminket och sova för klockan ringer halv sex i morgon och då får man inte ligga och dra sig. Puss och godnatt!

scrapbooking

Idag har jag varit hemma mest hela dagen jag har fått höra en del jävla skit så jag är riktigt jävla förbannad. Men nog pratat om det. Sen har jag shoppat lite julklappar och nu ska jag nog sätta mig och slå in lite och fixa med mormors julklapp och kellys jävla julklapp som ska bli klar någon gång för jag har ju inte så många dagar kvar för att köpa julklappar :P haha Nu ska jag ta och plocka fram all mitt scrapbooking skit och pyssla :) pussåkram


Designa min header är fortfarande öppet för förslag komigen jag vet att du vill ;)

dött

Det är totalt dött för mig på PS fronten kan någon göra mig en header? ni får fria händer :) SNEL HEST?

Design

Ikväll har jag varit med Johanna vi har haft väldigt mysigt. Nu ska jag fixa med designen innan jag förhoppningsvis kan sova är aptrött

jahadu

Nämmen hurrudu http://jozzzanz.blogg.se/ Hur ska jag kunna berätta för dig om snöflingorna när din blogg är lösenordskydda? ;) haha

Idag har jag jobbat skönt men jätte jobbig dag. Om jag inte jobbar i morgon så ska jag träffa Genny lillaskrutten :)
sen måste jag fixa klart alla julklappar.


Men nu måste jag sova ursäkta kort och tråkigt inlägg ;)

woho en tvåkrona.




Ja okej det är lite mesigt (förlåt sofia) men verkligen urgulligt att någon kommer på sånt här. Mycket trevligt också att jag fick den av just fian


Reglerna är följande
· De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
· Länka till den bloggen du fick den ifrån. Guldmedalj
· Ge den vidare till fem andra bloggare och länka till deras sidor.
· Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.



Jag ger till:
(åh vad jobbigt alla har redan fått )

Frida - Tänker inte länka henne för hon vill nog inte det.
Angelica
Kelly
Kristin
Genny



Så efter mycket om och men :)

Färgadelinser.se

Jag måste bara prova! Det sägs ju att man får ett par graits färgade månadslinser om man länkar dom i sin blogg det är ju bara och testa ;)


Gör det du med ;) Det är ju as ballt om man kan byta lite ögonfärg bara sådär ;)

www.Fargadelinser.se



Jag vill ha dom här ;)



Puss och godnatten

Ojoj..

Marie har tagit tag i saken.. Nejdå inte så mmycket men lite julfirande är det allt. jag har dock inte ps så jag kan inte fortsätta nu så jag ordnar det i morgon nu måste jag sova för jag antar att jag ska jobba i morgon annars så ska jag baka med sabina så jag måste iallafall vara pigg.

Satte mig vid halv tolv och bakade pepparkakor så dom är fina och klara nu och apgoda.

Så sov gott så kanske vi hörs i morgon. :)

Hej hopp

jag åkte ut till vasa museet och Nellie älskade att springa runt hon hoppade och for som en tok. Nästa inköp blir en löplina tror jag allt. Sen åkte vi hem och insåg att rulltrappor är läskiga saker så där blir man buren. När vi kom hem slocknade vi båda två och sov som stockar till klockan fyra. Kelly kom lite senare och vi åkte till Skärholmen och hämtade antibiotika för hennes härliga urinvägsinfektion. Sen åkte vi ut till Nacka handlade där och sen hemígen nu ska jag snart ta och sova för idag (fredag) är det jobb som gäller. Börjar klockan ett så jag har ju egentligen inget att klaga på sen blir det hem och sitta i bilen. Nu nattinatt :) puss


Ett år sedan jag och min pussgurka

dagen

Dagen har spenderats med Fian i farsta centrum. Hon köpte massor jag köpte inget alls. Sen hade vi Cheerleadig  avslutning mysig och ja ganska trevlig =)

Sen har jag och frida varit och solat och lekt poliser, haha nu ska jag sova för i morgon ska jag upp tidigt och gå till vårdcentralen. sen kanske åka till vasa museet om det är bra väder ;) puss och godnattt

Gaah!

Här har jag gått och trott att någon har crackat sig in på min blogg och bytt lösenord eller att det har varit fel på blogg.se men icke sa nicke på en heel vecka har jag inte kunnat komma in och nu förstod jag varför! hahaha Det har smygit sig upp ett mellanrum efter min epost när man loggar in och då funkar det ju inte! haha. Tur att jag kom på det :) Men nu är jag tillbaka igen. haha

Idag har jag inte gjort något förutom att upptäckt att mitt lilla hjärta är sjuk hon har spytt tre gånger idag sötnosen min. så nu är det ris som gäller tills hon kryar på sig.


Nu ska jag ringa frida och kila ut Puss







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!