Joppajoppajoppa

Idag har jag varit på kontoret igen och letat efter ett papper, suttit i telefon, letat mer papper, suttit i telefon fyra gånger till, mailat, skrivit brev och varit allmänt surig. Inget har i dag gått som jag vill. Eller jo okej det har varit jättemånga bra stunder i dag och Nellie gör sig alltid så snäll och söt när andra är i närheten. Hon älskar folk så hon har bara gosat hela dagen förutom när hon sov under skrivbordet. Men ändå blev jag arg. Arg på stället vi har hyrt för att åka på sportlov till arg för att dom har dubbelbokat och arg för att dom  är så fucking otrevliga och hittar på regler som inte existerar.

Imorgon (idag) lördag ska jag och frida jobba på skansen i någon timma sen ska vi gå på julmarknaden där och sen blir det jylklappsshåpping i götgatsbacken!


Pus å god natt

Sucker

Jag köpte årets första julklapp i dag. Men sån sucker jag är råkade jag avslöja så den fick ges bort i dag. En månad förtidigt men lika glad blev han för det. Fan skärpning. haha

Japp ingen grupp och julklappsshopping med fia och Melle blev det. Jag köpte julkort och dom är snart färdiga att skickas iväg fast jag väntar nog lite det är väl inte så kul att få julkort i november. Säg till om du vill ha ett julkort så kanske du kan få ett ;)


Nu ska jag sova imorgon ska jag till mitt kontor haha nejdå men jag ska till det som senare blir mitt och monicas kontor ;) jag ska fixa inför nästa år och lite sånt! kanske rensa lite gammla pärmar som bara står där typ cirkus 1997.. Jippi..


puss

God Middag

Klockan fyra ska jag vara i Farsta jag ska hämta Cassandra från fritids sen ska vi åka hem till mig äta och hitta på något roligt för redan klockan sex ska jag lämna ifrån mig henne igen.

Jag har en fruktansvärd huvudvärk som vägrar ge sig har haft den i en vecka nu. huvudvärks tablett it is.

nu måste jag gå puss å kram

AA

Idag har vi städat hela lägenheten, otroligt duktig har vi varit det är alldeles rent och städa mycket skönt. Efter det var jag och frida och solade sen åkte vi hem och jag nördade sims resten av kvällen. Nu ligger jag och tittar på Andra avenyn och snart ska jag sova. Imorgon blir en slapp dag hoppas jag.


Pussåkram


Gosgos

Snart ska jag krypa till kojs först vill jag titta på svenssonsvensson! Idag har jag köpt mig ett par fårskinstofflor. Jag har ismyg gått och kollat på sånna här tofflor i flera veckor men insett att jag kan drömma för 600 lägger jag inte ut. Men idag hittade jag ettpar för tvåhundra och kunde inte stå emot nu har jag gått om kring med dom hela kvällen och haft dom på när jag nördat sims ;) haha

Nu ska jag och mina tofflor kolla på svensson svensson.


(Föresten fia jag har The sims Lägenhets liv ;) ) haha

Gudrun

Jag orkar verkligen inte ta tag i designen :( haha


Nu kollar vi på sjärnor på is och äter kakor :)

Detta publicerades inte i går

Lesbisk. jag glömde berätta haha. När jag var med sabina på Mvc så måste jag erkänna att jag kännde mig lesbisk. haha inget ont menat men det kändes lite halvskumt som om vi gick dit tillsammans och hon väntade "vårat barn" haha nejnej.


Nu ska jag snart sova först ska jag duscha och sen sova i morgon ska vi ut till landet och gå på julmarknad tror jag om inte pappa har hittat på det ;)

puss å kram


Lesbisk och shopping.

Idag var jag med Sabina på mödravårdcentralen! tjock som en smock har hon blivit nu, sen kollade vi i en barn affär och ja man blir ju allt lite sugen :D Efter det var det julklapps shopping som gällde fast några julklappar det blev det knappast haha hittade bara saker till mig själv. Jag köpte TVÅ mössor (sån som jag hade förra året men som kelly la beslag på så kelly nu kan du behålla den! ) en jättefin schal så jag har letat och sen köpte jag ett underställ till fjällen.

Nu ska jag snart äta middag och kolla på en film Morgan pålsson, köpte den i går på media markt


Nymössa ny schal och ny hund ;) haha

pussåadjö

Ung och dum


och året var 2005!


Jag är trött

Men behöver en dusch..idag eller i morgon? ja det är livets stora fråga just nu.

Sova vs Duscha


styrelsemöte idag dötrist men men det måste göras och dom 80åriga tanterna tycker ju faktiskt det är kul att vara på möte. Dom gillar iallafall och socialisera och dom tycker det är så bra att få in lite ungdomar i styrelsen! Gaaah!

dusch eller sova. jag över väger en stund kanske ni inte får veta vad jag väljer, kanske får ni det. Nu har ni lite att grubbla på.

Den olycksdrabbade familjen.

Idag har vi haft stopp i toan. En härlig lukt och toalett besök hos mormor och ringa till jourtelefonen. sen kom han och fixade det så nu är vi normala igen. Tvättstugan har vi också mindre roligt men nödvändigt. Just nu sitter jag mellan tvättstuge rundorna och försöker jobba, det går fint nu tror jag det ska var inne i morgon


Nu ska jag vika tvätt pussåhej
 

Jobba jobba jobba...

Ända in på små timmarna. Eftersom att det är idieelt ett tag till så får jag jobba när jag själv vill och har tid och ork. Just nu har jag suttit och letat reda på lokaler och vem som äger lokalerna och vad jag vill göra med lokalerna. det tar sin lilla tid. Det är det nog värt om något år.. haha

Idag har jag varit barnvakt åt cassandra my love och sen har vi pratat projekt



Nu ska jag kolla på ellos efter mina klänningar annars får jag ringa i morgon!
pussåhej!

Hemma!

Igår åkte vi hela vägen till Lidköping för att byta däck på bilen blandannat. Vi åkte hem i dag igen det tog låååång tid och att åka fram och tillbaka var jobbigt men nu är det ganska fint i lägenheten iallafall.  Jag kände förut i dag att när jag gick ut luktade det brandrök överallt och ja så rätt jag hade det är en brand här på söder.. Där min Barndomsvän bor borta vid södra station och det luktar hela vägen bort till mig. Läskigt!


jaja nog om det jag är död i kroppen och jag kommer antagligen bli av med sigge redan i morgon :/ Lilltissen men hon kommer till ett bra hem iallafall :) Ajuste Kristin jag kanske ska berätta att hon kan vara skengravid ;) så börjar hon snutta på dina strumpor om en snar framtid så vet du varför! ;)

 Nu får ni en blid på sötnosarna! hon som tittar in i kameran är sigge

Mobilen!

jag är ännu inte helt frisk men dagen har gått bra ändå! Vi åkte till sickla och köpte en dubbel luftmaddrass eftersom min gick sönder på lägret så nu kan jag och frida alltid sova på samma luftmadrass när vi åker på läger huuur bra som helst! sen hämtade vi även ut min mobil från lagning, äntligen!
 
Imorgon är det jobb 13-17 sköna tider och sen kommer det någon på besök klockan halv sju! trevligttrevlig. Nej nu ska jag lägga mig och kolla på film så jag är fit for fight i morgon. Pussåadjö!


Gah

Jag har ingen energi jag blir anfådd av att resa mig ur soffan nu ska jag sova men först andra avenyn. Söndagar  är bästa tv dag. det är nog kanske bara jag som tycker men det har varit en helkväll för mig framför tvn. Hål i väggen varvat med andra avenyn och ensam mamma söker och sen sanningens ögonblick.

Nejdu godnatt







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!