Känsla

Jag läste precis på min favorit Gennys blogg. En sak som jag och Maja har gått och pratat om idag.



En känsla varar i 90 sek. sen bestämmer du själv hur du vill använda den!

Kelly

Jag dedikerar detta inlägg till Kelly. I Hennes senaste inlägg skriver hon om att hon saknar och det var precis vad jag insåg också. Jag saknar det så fruktansvärt. Hur kan man ha haft det så bra? Vi älskade det vi njöt av varje dag. Vi ägde hela stället det var vi och vi var så jävla bra!

Hon är min absolut bästa vän. Även om vi inte pratar varje dag eller varje vecka (ibland kan det gå månader) Så är hon alltid där. Utan henne i mitt liv hade jag aldrig blivit den jag är idag. Hon har alltid älskat mig för den jag är Vi har haft femton sommrar iår. Femton sommrar tillsammans. Femton sommrar på Bullandö.

Vi har upplevt allt från dödsfall till jobbiga tonårsbråk till killar, moppar och härligheter. Det är svårt med ord att förklara vad vi har gått igenom. Det är så sjukt mycket.

 



Vi är nu 21 år. Vi Bor nu mera själva. Vi ses tre gånger i veckan och tränar. Vi festar ibland. Vi fikar. Vi äter middagar ihop. Vi åker inte moppe. Vi tar inte en promenad för att köpa glass. Vi går inte ner och badar. Du ringer inte klockan tio och tvingar ner mig till stranden. Vi åker inte runt runt runt. Vi har inga filmkvällar Vi är inte vakna hela nätterna. Vi firar inte midsommar på stranden. Vi raggar inte på allt vi ser. Vi umgås inte med pojkarna längre. Vi går inte till glassbilen. Vi hänger inte hos mormor och äter hallon. Vi sitter inte och lyssnar på lördags bluesen. Vi fnittrar inte längre på berget. Vi leker inte längre i vattnet.

Jag saknar det otroligt. Jag saknar din familj. Jag saknar våra dagar. Vi är vuxna nu och får göra det bästa av situationen! 

Kelly Lindén jag älskar dig!


Jobbar och saknar!


Jag saknar fjällen!


Nallen

Nu är jag trött på att vara sjuk och hängig! Imorgon är det jag som är frisk. :) Nu ska jag ta en kvällspromenad med Johanna i luren. Jag måste vara frisk! Det är tråkigt det här. Jag ska göra mig frisk och åka och jobba i morgon om jag hinner och någon annan är på kontoret för jag orkar inte sitta där själv!

Idag har jag verkligen också bara tagit det lugnt! :) Jag har iaf inte sovit hela dygnet. så inatt kanske jag kan somna hyfsat snabbt och i morgon kommer pappa och hämtar mig och Robban (pappas kompis) För att både jag och Robban ska få handla maat!


Nej johanna var det ;)




En utav blommorna från mormors begravning! :) jag snodde nallen!

Bullandö!

Då var den här påsken över! Trevlig har den varit på något tråkigt sett. I fredags åkte jag och frida ut till landet. Moppen fick komma fram för första gången i år otroligt skönt. Vi åkte runt och fotade och hade mysig middag med pappa och åkte hem en helt lagom dag helt enkelt! Lördagen spenderades med jobb och middag med jobbet vi var ca 10 stycken som åt påskmiddag tillsammans och hade en trevlig stund. Nu ligger jag i världens rethosta och tycker att det var ganska bra att kelly åkte bort den här helgen så jag fick vara sjuk ifred!

Nu funderar jag på att se en film och sova bort resten av dagen :)














Jag bjuder på dom bilderna från landet :)


Skärtorsdagen.

Idag ska jag bjuda min vän Johanna på middag! Det blir pizza. Hurra

Snabba cash!

Det var trevligt att du kunde komma över ikväll fast du bara invigde skärmen med mig. Nu ska jag sova för att jobba tre och en halv timma i morgon (idag)


Godnatt!








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!