vad

Vad ska jag äta till middag? När jag är hemma är jag inte hungrig..men jag måste äta något till middag.. hum..

Städa

Nu är det dags att ta tag i den stora svarta sopsäcken och köra igång. klockan sex är det tvättstugan! senare ikväll tänkte jag även visa er min lilla trea om jag lyckas få den snygg nog ;) haha Puss!

Min inköpslista

En kyl och frys.


Ett diskställ


Ett nytt köksbord


en ny lampa


En ny kamera


En diskmaskin


Ett hyllplan



En ny mobil


godmorgongodmorgon

fortfarande kalt och jäkligt i rummet eller okej på kontoret var det kallt..Men nu är jag vaken iallafall :)

Min ikea dag!


Jag har snygga kompisar.

jag ser drogad och tandlös ut

familjetoaletten :D haha

HAHA

Köttbullemenyn

En liten jättesötblå ikea påse perfekt till tvättmedlet och sköljmedlet :D

mer bestick!

skohorn i present till pantrarna
 
örngott

Diskborstar köpte sånna i svart med


Yummie :D

stekspadar och sånt :D

en finfin tavla! :)
Köpte en kudde med :)

Godnatt

Gudvilken mes jag känner mig som som kryper till kojs klockan tolv på en helg men det är vuxen livet som har satt fart igen. Imorgon ska jag städa för det hann jag inte i dag för frida kom och åt här. Nu har hon gått på fest och jag ska skruva på alla element i lägenheten och krypa ner i sängen och sova för jag tror jag håller på att bli sjuk...

Jag har fått låna fridas kamera tack frida! jag är så glad med laddare och allt. jag har också fått lånat antons kamera men han är inte här så det blir lite svårt. Om jag inte jobbar i veckan så ska jag spendera den med min pappa vi ska ut och åka bil genom sverige!

snart kommer det ikeabilder ! :D

tro det eller ej

Men det är rätt mysigt att när man går utanför dörren höra live musik spelas över staden. Propaganda "festivalen" håller just nu till nere vid eriksdalsbadet och jag hör musiken vart jag än går..tillochmed hemma men det är najs jag klagar inte.. :)


Nu ska jag gå och handla och jag hann inte städa ett skit .. :D

Ikea

Ímorse skrev jag ett inlägg om massor av saker vad jag skulle göra idag och sånt sen fuckade publishme ut. Jag blev arg och det blev inte ens sparat :( Men men det viktigaste va väl att jag åkte till ikea idag =) köpte lite skit saker och nödvändigheter. Ikväll ska jag städa ett rum i taget.. och jag ska bli klar. jag måste ge mig själv någon belöning om jag lyckas bli klar.. jaja jag får komma på något medans jag städar.. Nu på med musik och igång med städandet!


puss

Min sepekatt :D


jag vill så gärna ..

Jag vill så gärna ha tillbaka min kamera snällasnällasnälla säg att jag har lagt den någonstans?  Kan ingen ringa och säga oj du har din kamera här! snälla jag är så jävla lessen! det var så mycket bilder som jag inte ens har lagt in på datorn som jag verkligen vill ha. det finns så mycket jag vill fotta nu..

jag blir tokig

jag orkar ínte ens berätta om min dag för er fast jag har haft den bästa på länge!  kanske senare eller imorgon hejdå.

jävla skit

Jag börjar faktiskt fundera på att någon utav mina allra närmsta vänner har tagit min kamera..Tagit med sig den hem helt enkelt..jag har idag letat över allt i lägenheten och den finns inte. Jag vet vart den låg och det finns inte där.. Jag hittade tillochmed en femtiolapp som kameran låg på men ingen kamera..vart har jag gjort av den? snälla om någon vet så säg det jag vill inte leta mer.. jag vill ha min as snygga kamera sådeså!


Sofia jag kanske har varit dum? dom små hustomtarna kanske har tagit den? jag blivit av med så mycket nu förtiden men jag tycker inte jag är så dum eller?


Om det är katterna som tagit den och sprungit i väg med den är den fortfarande i lägenheten och som det ser ut just nu är den inte det.


fanfanfan


Nu är det godnatt för min del ska läsa lite sen sova tror jag
imorgon blir det fika med sabina efter jobbet! <3

sabina,maria,jojo,anton

Idag var sabina på sitt första ultraljud och ja där var det en liten liten skruttbebis..Hon har Bf (beräknad födsel) till den 1 februari och är nu i vecka 18 så om två veckor har det gått hälften!

Idag har jag jobbat sovit träffat upp jojo och maria vart på banken tagit ut pengar och fixat med räkningarna. Min pappa har sparat alla räkningar sen 2003 så ja vi har en hel del att slänga och nu har jag börjat. Jag har införskaffat en mapp att lägga dom som är från i år med..det  känns bra. Imorgon skulle jag egenligen vara ledig men dom ringde idag och behövde mig även i morgon (jag kommer aldrig bli av med dom ;) ) Men men pengar är pengar..

nu har jag bara en sak att säga!
GRATTIS ANTON TILL KÖRKORTET!


Flytande margarin?

Jag har ingen blogg ork eller okej det har jag men ingen ork att sitta vid datorn och gå in på bloggen och skriva men jag har massor att förmedla!

Idag jobbade jag på bra jag var sjukt trött och var jätte seg men det gick ganska fint ändå tror jag.. Sen gick jag hem och gjorde mig klar för cheerleading träningen med småflickorna det var kul och alla var bruna och jätte nöjda(?) sen har jag betalat räkningar för 6000 som jag inte har.. och också gjort iordning disken.

Nu ska jag sova imorgon ska jag jobba sista dagen sen ska jag gå till banken och ringa olle :D Haha

våffelsmetspulvret står kvar..fyra kilo..tre kilo sylt...två och ett halvt kilo flytande margarin.. det står där i kylen!


Vart är min kamera?

Stackars Sofia vars kamera och mobil blev bestulet i spanien.. :(
min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen..


förlåt

nu ska jag sova gott med 4 kg våffelsmetspulver..Men det är en annan historia..nu är det godnatt puss!

im off..

..to work. Slutar ´vid tre hörs då :)







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!