Klaaaaaaaaaar!

Jag lyckades! Jag sydde en kjol den är jätte snygg jag ska visa er bild på den sen och hur snygg jag är i den. Det kommer bli sååååballt.  jag sydde den på kanske 3 timmar också det gör mig stolt 6 meter tyg gick det åt.

Nu ska jaag bara vara borta hela helgen så inget kommer ni höra i från mig era stackare. Jag ska jobba på ett läger. Mest ser jag fram emot att jobba med Frida och att min lilla söta tjej kommer att vara där.  Hon som jag är barnvakt åt ibland! Det värsta är att vi åker i morgon vid halv tio och ska till Älvsjö (ingen långbit jagvet) så ska vi ha utbildning hela dagen dööö sen klockan sju då kommer alla 40 barnen. Jag har inte ens börjat packa. eller jo jag har packat ner min kjol i en plast påse räknas det?

Lekarna är kirrade och kylen är i hallen och köket är upprivet och plankorna är upprivna.
HÅLL TUMMARNA FÖR ATT VI FÅR RENOVERAT I HELA LÄGENHETEN! :D


Maria och Johanna om ni har tråkigt kan ni få ta en sväng förbi! :D

Översvämning igen.

Vi vaknar av att någon hysteri-ringer på dörren klockan halv nio.
Det är vatten allover. inte kul. Vårat element har spruckigt. Tur att bygggubbarna är här under märkte det och skickade hit en rörmokare annars hade jag väl sovit halva dagen. Jag hatar översvämning! Sist vi hade översvämning så dog min mamma dagen efter så översvämning är inte något så bra förknippat med mig. Nu är det bara att vänta och se när dom kommer med en fläkt så att all fukt försvinner. Sen blir det till att lägga nytt köksgolv och ett nytt element. Lite bra i allt det dåliga. Sist fick jag och pappa bo i hallen. vi hade kylen i hallen och bordet. Det är bara vänta och se om dom väljer att renovera hela lägenheten på en gång när dom ändå har satt igång!


Sen träffade jag upp kelly och hennes lillebror Kimmie för att han skulle klippa sig. Vi gick in i en musik affär och sen åkte vi till ohlssons tyger för att köpa tyll. Jag fick ångest och köpte ingen tyll. Jag gör det i morgon på morgonen i think.

Jag ska fanemig sy dendär tyll kjolen. Även om jag bara har en dag på mig.
Jag måste även packa.


Jag ska fixa lekar.
Snälla ni har ni nåra lekar för 60 pers mellan 8-30 år? SNNNÄÄÄÄLLLAA!!

Min design!


Ja min design är inget roligt den vill lixom inte hjälpa mig på traven. inget går som jag vill itne ens ps ville sammarbeta på flera dagar. Jäfla bajs men idag. Tack vare systerson datanörden själv förstod jag vad jag skulle göra.  Men min inspiration är på nollnollnoll.





Fack


Hejhopp.

Igår kunde jag inte skriva till er och vad gör det när den endast inehöll secondhandshopping. på jakt efter en tyll kjol. Jag kommer nog aldrig hitta den. Måste kolla om man kan sy en själv och om tyll är dyrt någon som vet? Kylen är äntligen här och så fin den är! stor och vit! 

tvättstugan har jag också min dag har verkligen inte varit rolig. jag har bara suttit och väntat på kylen. nu ska vi snart äta.

Pussåkram sålänge :D

mycket man gör för lite choklad

Jag vart så jäfla sugen på choklad. så jag gick till seven och köpte choklad till mig och nu sitter jag och äter choklad fixar med musik och tittar på andra avenyn. Imorgon är det fika med frida som gäller och försöka hitta en maskerad utklädnad också.. :)

Maaaat

Dagen idag har spenderats på soffan totalt död. jag vaknade upp och trodde att klockan var halv tre och tänkte nej nu jävlar Marie vad gör du!. men insåg sen ganska snabbt att klockan bara var halv ett. lite bättre. jag är nog lite sjuk också.

Nu håller vi på att laga mat, idag ska det bli fläskfile vi fått av min mormor och stekt potatis med en film till. imorgon är det måndag igen och en ny vecka av höstlov för dom som går i skolan.

På fredag rycker jag och frida ut på läääger. vi ska vara ledare på ett filmläger i älvsjö. Vi ska vara utklädda på partyt.. vad ska jag vara utklädd till?



Nu är det mat


Glöm inte att

ställa om klockorna i natt :D

dumpad

Daaah. jag vet inte vad jag ska skriva.. idag har väl inte varit något speciellt. Jojo och Sabina var här i dag vi fikade och hade trevligt innan dom skulle vidare till sitt. Trevligt med lite besök resterande av kvällen bjöds på att kolla på filmen dumpad. det var helt okej faktiskt. Nu ska jag väl snart sova. Imorgon är en ny trevlig dag.

eh fy bajs

Idag

Jag är lite glad igen. ringde till Coop i dag, dom hade glömt min beställning så den kommer på tisdag hoppas vi! Jag blev lite gladare av att vi fick tillbaka 400 som hemleveransen skulle kostat. sen blev jag ännugladare när vi skulle köpa godis till pappa insåg att söta Angelica satt i kassan :D long time no se!


sen har jag även lämnat in min mobil som vägrade ladda och varit hemma hos pappa en stund nu ska jag sova för min huvudvärk tar död på mig. Pussåkram

gunatt

Idag.. ska jag åka till nacka forum och träffa min lilla pappa :D vi ska kolla runt lite på alla nyöppnade affärer se om vi hittar något kul sen ska vi betala räkningarna också. fifan.

Nu börjar jag bli trött på att sitta och fixa med låtar till ett disco. joppigt det är väl 150 låtar som ska fixas och brännas ut..


så god natt med er :D puss

fittkylochfrys!

Sabina var ju här en stund medans vi väntade på kylen och frysen som aldrig kom. ska ringa tillbaka imorgonbitti och kolla vart fan den tog vägen. Jätte jobbigt för nu har vi varken kyl eller frys och ingen mat hemma. vilket betyder ingen frukost. Gaah. Men iallafall så han jag inte ta någon bild på den enorma magen! som jag tilloch med fick känna när den sparkade i dag . den total lackade på mig..den gillar mig inte. Men ni kan få lite info endå som vi kollade upp. 


Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-02-01

Du är i vecka: 26

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 25 veckor 4 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 101


Imorgon är det 100 dagar kvar det känns ju bajslångt!



Nej nu säger jag fuck off till Coop bygg ute på värmdö för att ha slarvar bort MIN kyl och frys!


sabina är här

och gör kvällien lite trevligare.  Vår kyl och frys har inte kommit ännu vi väntar med spänning! när går eftermiddagen över i kväll? dom skulle ju faktiskt komma på eftermiddagen.. den borde väl vara slut nu?  jaja vi väntar och ser väntar och ser när den kommer.

Hon är väldigt gravid. :D det är sött

trött

Fan vad jag är tråkigt trött. jag ska snart krypa till kojs. fyfasiken vad lite sömn det blev i natt. om jag bara kan sluta oroamig. inatt ska jag göra bättre ifrån mig och jag kan sova mycket längre förhoppningsvis!

Snart kommer Kelly min lilla seniorita hit och ska sova här eftersom hon jobbar på ica i kväll och det inte går några bussar hem så här sent då får man lixom som bästa vän ställa upp.. :D



Nu ska jag inte sitta här med!

dagen

Roadtripen är över och vi har det bra här hemma igen.  Jag har litelitelite ångest men jag vet att jag kommer klara det och att det går över. Jag har ju världens mest stöttande människa brevid mig hela tiden.

Imorgon ska jag ta en liten shoppingtur med min mormor se vad vi hittar för skoj. Bäst att ta chansen att umgås med henne så fort jag får chansen!

imorgonär det även cheerleading. Det ska bli mycket trevligt!

nu måste jag nog sova för det lär bli uppgång tiiidigt

puss

Nu har jag bränt en skiva..

För den två timmar långa bilfärden i morgon. Jag är nog välförberädd för i morogn. jag kan tyvärr inte berätta för er som läser min blogg vad det är som kommer att hända i morgon för det är nog några som inte får veta vad det är som kommer att hända. Men vill ni veta finns ju alltid min bilddagbok för där får ju inte vem som helst komma in ;) haha Ni som inte vågar fråga om min bilddagbok får helt enkelt vänta i en månad! :D



Nu ska jag snart hoppa in i duschen :D pussen!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!