Jag tänker

Gå i bloggkonkurs tills jag fått en finfin design av Marias Marko.. Sen ska jag ta tag i bloggandet igen då får ni veta mer om mitt tråkiga liv..


Juste jobb intervjuv på onsdag :) ÖNSKA mig lycka till!

Polisen

Idag när jag skulle gå ut med nellie stod en hel drös med poliser i min trapp. Jag vet inte riktigt vad dom gjorde där. haha. Jag blev iallafall klar med städningen och det är bara damsugning kvar med det får bli på söndag. Jag har även hunnit med att åka till skärholmen. Suttit på en trapp i en kvart och socialiserat med min hund. Trevligare än så vart det inte. Efter det åkte jag hem och la mig i sängen i magknip..

Sen har jag planerat inför kollot i sommar! (HEJAHEJA) det är tänkt att det ska vara Wild kids tema så jag har tänkt och tänkt. OM ni kommer på något bra man kan låta dom göra så säg gärna till!


Puss och kram!

Imorgon

åker jag till Linköping och ska hjälpa till vid en flytt. Jag antar att jag inte kommer kunna vara till så stor hjälp men det är en fin tanke! Jag kan vara ute med hundarna medans dom andra flyttar. Just nu så tvättar jag och städar för första gången jag faktiskt gör båda sakerna samtidigt jag säger alltid att jag ska göra båda två men jag gör bara ena. Men inte idag. det började se för taskigt ut här hemma och nu är det genast myycket renare. Nu ska jag gå och ta upp tvätten och ut med Nellie!


P
u
s
s

Ikväll blire en tripp till skärholmen. Igen. Kanske får nellie följa med i dag.


Jobbig vecka

veckan har varit Jobbig och mycket konstiga saker har hänt. imorgon åker vi till tollare och Hoppas på en super lyckad helg puss och kram skriver från mobilen

Arantza

Jag tänkte tvätta fönstrerna. I onsdags. Jag har fortfarande inte börjat men nu måste jag ta tag i det för nu är det snart sommar och då ser man hur skitiga som egentligen är.


Idag har varit en låång shoppingdag vi fick med oss lite fynd hem. Tacos till middag idag igen och världens godaste smoothie i nacka forum. Nu för bara en stund sedan träffade jag Arantza min mysiga barndomsvän som är det vakraste som finns! Vi pratade och sen bestämde vi träff i veckan. Hon ska snart föda bara två månader kvar och världens minsta mage!



Nu ska jag kolla på the oh in ohio

pus







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!