I Bilen

nuså sitter vi i bilen och är påväg upp till dalarna och åsengården som blir vår destination i dag. vi började åka klockan sju så vi är framme vid ett ungefär!


Ja det är tyst och mysigt i bilen och axel kanske sover om ca en timme kommer nog  telefonen ringa varm. då åker alla andra från farsta och sen ringvägen! Nej nu ska jag spara batteri på datorn ifall det skulle hända att vi behöver den puss

Snart

Snart tillbringar jag en vecka i fjällen med dom jag tycker allramest om att åka skidor med alla barn också frida såklart! jag vet inte om jag kommer hinna skriva något i bloggen under veckan men ni kommer nog få läsa om våran vecka i den här bloggen : Junisstockholm.blogg.se

Hejhopp

Egentligen borde jag vara stressad för vi åker snart och jag har inte packat klart. Synd

Idag har jag jobbat det var verkligen en jätte dålig jobbdag. Vi hade massor utav problem med barn. Jag tycker synd om dom för alla har det ju inte så bra hemma och låter det gå ut över andra. men vi klarade det tillsammans. Sen åkte jag till Nacka och köpte det sista inför fjällen nu är det bara plastfickor som saknas..

Imorgon ska jag gå upp tidigt jag ska gå hemifrån klockan tio till ringen och sen till Iogt och börja packa alla saker inför att vi åker till fjällen på LÖRDAG (nyavresedag)

Frida om du läser det här håller det på att ordna sig med bloggen och allt sånt det kommer bli super och Monica kommer att ta hand om det! GREEEJT:D




Nu ska jag göra nytta puss

Joppa i morgon

Ja här sitter jag halv tre! jag ska upp och jobba i morgon fast jag är inte så oroad över att jag kommer vara trött för jag börjar klockan ett det är skönt det synd bara att man jobbar till fem,, Kunde det inte varit tolv till fyra istället skulle kännas mycket bätttre! Nog pratat om det.

Fjällen närmarsig med stormsteg och det är inte alltid så lätt att planera och genomföra en resa för 30 styckna. Men jag klarar allt! Det är jag näst intill säker på.
'
Juste igår på styrelsemötet så fick jag ett erbjudande. det lät lockande och är egentligen inget jag vill göra för jag tror inte att jag klarar av det och jag är inte så jätte insatt. Jag tror inte ni bryr er ett dugg om jag skriver detta men det kan ju vara roligt för någon? kanske ? nej.. Men iafallaf. Jag fick förfrågan om jag ville göra en egen lägerskola med en egen fyraklass i kaske redan i vår. Det betyder att jag tillsammans med läraren och kanske några föräldrar åker till ett ställe och jag lär ut om Alkohol tobak och narkotika i tre hela dagar. Samtidigt som man har kul och har disco eller leker lekar. det betyder också att jag får komma till dom i skolan under vissa dagar och informera dom om sånna saker.

det låter helt jätte tråkigt för er men ganska roligt för mig jag vet bara inte om det är rätt sak för mig att göra.. Jag tänker lite till och åker på en lägerskola i maj som den gamla tanten har ordnat och ser hur det går till på ett djupare plan.. Det var ett sånt jag var på förra året i typ maj..I Saxenborg ni som följde mig då...

Nu tänker jag inte skriva mer för det blev så långt.. Haha

Natti


Efterlyst...

Idag var vi hos sabina en stund med lillbebis.. :) Vi hade jätte mysigt sen var det cheerleading som gällde och efter det har jag bara ätit och nu kollar vi på Efterlyst och snart ska vi väl packa klart inför fjällen :):)




Pusssssssssssssssss


Im off

Jag har kommit på att jag är stressad över fjällen det känns inte som om jag har allt klart. fast jag har allt klart in i minsta detalj det sista ´justeras i morgon därför tänker jag nu ta ledigt och åka till Sabina och lillpojke eftersom jag inte träffat dom på huuur länge som helst och inte heller kommer att se dom när jag är i fjällen.
Och jag orkar inte jobba mer med resan


NU ska jag åka och ha lite trevligt!! Puss

Idag blev jag mycket gladare än andra dagar!

Jag vaknade i morse av att posten smälde lite hårdare i golvet än vanligt och eftersom jag inte har någon hund hemma så behövde jag inte ta upp den. Så jag låg kvar gick lite senare upp och hittade ett brev till mig med något hårt i utan avsändare och i brevet låg en liten kylskåpsmagnet med världens finaste text på. Vänner är som stjärnor man ser dom inte alltid men man vet att dom finns där. Jag vet ju såklart vem brevet var ifrån. Det är från en jätte nära vän till mig som jag inte träffar så ofta föratt vi bor långt ifrån varandra men att hon sände en tanke till mig genom brev var det finaste jag fått. Hon träffade verkligen rakt in i hjärtat. Jag har den på kylskåpet och ler varje gång jag går förbi den..


Jag hade egentligen inte tid att skriva det här för jag måste packa inför fjällen för snart åker vi ju!! :D
Men jag blev så glad! tack ulrika duvet att jag älskar dig oavsett vad!

Puss vi hörs kanske när jag är klar... :D


Någon betydet extra mycket


Jag  älskar  dig  du  är  det  bästa  som  finns!


Världens underbaraste!

Världensunderbaradet pojk har fixat min dator i dag. Min stora bärbaradator som har varit trasig i typ 5 månader. allt är så stort och ovant att ha vista ^^ Men jag är iallafall jeteglad! :)




Halsfluss.

I tisdagskväll fick jag lite halsont..I onsdagsmorse var jag helt död och har varit hela tiden. Jag tror att det är halsmandlarna som spökar så jag får väl gå till vårdcentralen på måndag. Idag skulle vi åka ut till landet och lämna nellie så hon får springa lite fritt. Vi kom inte sålång bilens stötdämpare hade fryst fast så vi fick inte åka istället åkte vi tillbaka hem och jag somnade och sov till åtta... nu är jag pigg och lär vara hela natten. vi åker ut till pappa i dag i stället

Min alla hjärtansdag blev som alla andra dagar lite mer sjuk bara.. Nu vill jag pyssla jag har velat det i flera veckor!!!


Pussåkram

Testar!

Angelica kan inte se mina inlägg via bloggkoll! är det någon mer som inte kan det ? attans bananer!
 jaja ni är söta ändå! nu ska jag gå och bajsa


Hej!

Jag märkte att länkarna i inlägget under fuckade ur! men när jag skulle fixa funkade inte blogg.se :( Imorse vaknade jag upp jätte förkyld så jag har sovit hela dagen och nu ska jag sova igen jag mår pyton så vi hörs i morgoN!


utmanad!

Jag har fått denna utmaning flera gånger! Men jag gör den aldrig för att jag är sämst på att komma på saker. Men nu måste jag ju göra den eftersom det är favorit Lisa som har utmanat mig!

Jag har blivit utmanad av Lisa

  1. Länka till den som utmanat dig.
  2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
  3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
  4. Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

Utmaningen:

  1. Jag har ångest för att sova.
  2. Jag älskar föreningslivet
  3. Jag hatar att komma på sånna här saker.
  4. Jag är superbarnslig.
  5. Jag lider halft av dyss och mattedyss.
  6. Jag är rädd för att bli vuxen.
  7. jag efter två timmar ger upp och inser att jag suger på det här!
Jag utmanar:


Sofia
Kelly
Angelica
Angelina

Jojo
Kristin
Maria



vackertväder

Idag började jag dagen med att inse att det var sjuktfint väder och därför två långa promenader med min tös sånadär jobbiga promenader när det är massa andra människor i närheten och man får inte springa lös som man vill. Fan vad jag hatar hundägare ibland. Menmen det var mysigt och det blev många mysiga fotton!


Hon gör sig bra på rosa bänkar :D

:) mys

idag

Försten som kan gissa på vart den här fina bilden är tagen får en puss?
:D

Kelly

När vi blir äldre (några år) då ska vi bo grannar i ett härligt litet villa område på värmdö. Med varsin hund och massa barn! Yey :)


Kelly är du nöjd nu? jag vill ha mitt inlägg också!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!