Arantza

Idag har jag varit med Arantza och hennes lilla gullegris Novalie och hon var så fin och lugn. Hon sov mest hela tiden medans vi var och åt och gjorde andra trevliga ärenden. Nu har jag tänkt att sätta mig med något som jag tycker är jätte jobbigt. Sortera bland mina bilder. Det tar verkligen evigheter. så vi hörs när vi hörs och vem vet ni kanske får er lite bilder senare :)

Hjääälp!

Jag behöver eran hjälp med ett hundnamn till en liten tös.
Namn som är på förslag är just nu:
My
Perla
Tua
Alva
Mollie
Allis

Ni får ju självklart säga något utav dom om ni vill men kom gärna med egna förslag också :D

Det var inte mer att göra idag.

Jag gick förbi Iogt enstund på förmiddagen och hade trevligt med dom sen kom jag hem och åt satt vid datorn och somnade i soffan och ja där låg jag enstund. Sen gick vi ut och handlade lite gott och nu sitter jag här igen.


Jag funderar på att se en film! :D

Slapp dag.

Idag har jag varit ute en gång och det var med nellie när hon och jag lekte på gården en stund. Hon fick springa lös och leka. Det är en stor favorit. Nej tro nu inte att hon bara har varit ute engång idag. Det vore ju djurplågeri. Nej hon har varit ute många  gånger men inte med mig! :) Jag sov sjukt länge idag. Sen har jag spelat lite sims och nu ska jag väl krypa till sängs.


puss

Mm Ikea

Igår var jag och kelly barnvakter för hela slanten åt världens vackraste små flickor. För precis ett år sedan var vi barnvakter åt dom en hel helg. Vi gick på fjärillshuset och hade mysigt. jesus vad dom växerfort!

Idag åkte vi till ikea och köpte en garderob! :D Underbart! Sen köpte vi ett jättefint tidningställ :) Jak er supernöjd! Nu ska jag laga mat sen blirdet mys med Maja och kanske kelly om hon höravsig

Ett år sedan. :)

/ Marbjorn...(?)

söndagstäd.

Lägenheten är riktigt snygg nu och det tog inte alls lång tid. Om en 45 min har vi tvättstugan och sen ska vi äta tacos till middag. jag tror att min katt har blivit på smällen. Men det funkar inte riktigt då hon är inne katt och vi har inte haft något manligtkatt besök här.  Men hon har verkligen fått värsta magen. Det äterståratt se.


Igår var vi somsagt i Trosa. Vi hade en jätte mysig dag och trosa är verkligen en jättefin stad. ALLA borde åka dit och bara titta gå längst vattnet och titta på alla fina hus. Nellie fick sig även ett dopp.  Sen blev det grillat i husvagnen och bulle till efterätt. Kom hem rätt sent men det var det värt.

Nu TV

blö

Jag skulle sova. Det var tänkt så. Jag hade gått och lagt mig men eftersom det hände en sak tidigare ikväll kom jag inte till ro. Maja ringde och jag stegupp. Pratade enstund och sen hamnade jag här. Efter massor med avsnitt av Paris my new bff. så sitter jag här än. Idag åker vi till trosa. Jag tror inte jag ska sova idag känns lite lönlöst nu.

Kan väl duscha sålänge.

Pio!

Ja idag har varit en seg dag det är jätte varmt ute och vi har knapt varit ute. Så vi bestämde oss för att gå på bio så vi ska snart knalla iväg och äta först och sen kolla på Ice age! :)

Imorgon åker vi ju somsagt till trosa så jag hoppas vi kommer ivägtidigt och att det blir lika fint väder som i dag. Så vi kan bada och kolla in staden lite!

Nu middag! :) pyss

Trosa

Jag har lämnat in kameran idag. Får se om jag får en ny. Den värkade totalkvaddad. Jag borde få en likvärdig produkt eftersom att den inte säljs längre. Vad jag vet. Måste kollas upp. Nej jag kan inte hitta att den säljs någonstans. :) Sen handlade vi och nu har vi varit ute på en promenad med Nellie. skön värme.

Nu tror jag att jag ska gå och sova. Eller åtminstonde läsa lite Nattinatt


På lördag åker vi till trosa. Mysigt!

Novalie.

Ja som sagt i förrgår träffade jag henne denna sköna dam. Hon är världens lugnaste och hon gör inte ifrån sig många ljud den damen. Arantza och Andreas är lyckligt lottade att ha en sån fin tjej. Idag träffade jag Jonahan

Här är kelly och lilla novalie.


Grrr..



Hon tog en snabb liten nap i kellysfamn också. Men ingen skulle få ta nappen ifrån henne under tiden!

Idag träffade jag herr Jonathan som förövrigt blir sex månader om en vecka. Han är aningen större och man får aningen ondare i armarna av att bära runt på honom. Haha Men han är världens mest charmiga ändå.

Nej nu ska jag sova imorgon ska jag lämna in kameran på lagning. just nu gör den lite som den själv vill. Blöhö. Sen måste jag shoppa också.. :)

Ojoj.

Veckan i göteborg var så fullspäckad att jag inte ens han sitta vid datorn. Nu har jag läst alla bloggar som jag har missat under veckan tagit igen massa sömn och träffat Arantzas lilla dotter Novalie. Helt otroligt söt!


Nu måste jag sova igen. Hörs senare!

Snart åker jag.

Nu är väskan packad. Den gick inte riktigt att stänga men jag får sätta mig på den i morgon. Nu är det bara lite sömn en dusch och en bilresa kvar innan ajg träffar ulrika igen!


Dags att skynda på prosessen! Natti!

En häst ute och spatserar.

Ja det är ganka mysigt och höra varje morgon och varje dag. Traktorer och en svag doft av smultron. Det finns miljoner av dom goda bären!

Idag åkte vi till jula. Ni vet där taket rasade in? Och dom hade mongo rea eller ja outlet det var roligt. vi shoppade loss och kom hem någon tusenlapp fattigare. Men det var det värt! Nu blir det taco fest.

Det händer otipade saker här. Antons Mamma och Pappa valde att komma hem istället för att vara på semester. Dom har även med sig ida och cristians hund. Nu har nellie roligt!

Mmmys.


Vi åkte till stan detta fick vi med oss hem. Vi har insett att vi måste köpa varsin godispåse. Annars är min slut innan jag har börjat med den. Vi fick med oss två konstiga ekologiska drickor också. Cola och apelsin. Apelsinen var god men colan smakade bajs. Sen tittade vi på film och nu ska jag packa sen sova.


Jag längtar efter ULRIKA ♥

Nu börjar jag bli nervig.

Det kommer bli grymt det här. På tisdag hoppar jag på tåget ner till götet och umgås med min vackraste vän Ulrika. Hon har aldrig någonsin varit det minsta elak mot mig och hon har den finaste personlighet du någonsin kan tänka dig!

Vi kommer att ha en grym kongress! Aaaah jag blir aldeles tokig. Jag lääängtar. Nog för att jag ska jobba hela kongressen mellan 8-18 så är det efter det som det roliga händer!



Nu måååste jag börja packa eller åtminstonde skriva en packlista. Jag är dock ganska sugen på godis..Kanske åker vi och köper godis först?








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!