Vove!

Idag var jag död. Jag har inte sovit särskillt länge på sista tiden max fyra timmar per dygn och idag släppte det! Jag sov och sov och sov. Tur att jag sov hos någon som var så snäll och bara lät mig sova vidare. Klockan sex kom Kelly och plingade på dörren och vi stack iväg och gjorde våran hemlis. Duktigt av oss tycker jag då vi har lyckats med tre gånger på en vecka! Det kommer bli fyra gånger på en vecka för vi ses på fredag igen. Det är ganska mycket för att vara mig och kelly inte bara att just göra det vi gör utan också för att vi itne brukar hänga så mycket.

Jag ringde på en Japansk Spets när jag kom hem och hon hade två hannar kvar. Jag tingade en. Hurra om allt går som det ska är jag hundägare innom kort igen! :)


Nu ska jag nog hoppa in i duschen!






Anton

Åhåh vad glad jag är mitt i all gråt. Jag har verkligen världens vackraste sötaste vänner! Begravningen var fin otroligt fin. Mitt i alla tårar kunde vi ändå jag och mina finaste vänner skratta! skratta åt den fåniga prästen med hans opra och med hans ord. Han med sin trenchcoat och rosa påse. Allt var så fint och underbart och roligt. Jag tycker det är synd att man bara träffar sina finaste vänner någon gång om året jagmenar vi är ju trottsallt vänner allihopa. Så jag har styrt upp en tjejmiddag med Arantza nu :) Mer info kommer senare.


Gud vilken luddig text.

Anton var ju som sagt här idag med. Saknat honom han är så fin. Vi shoppade lite drack våran traditionella smuttie och hade trevligt. Han hjälpte mig hem med skärmen och instalerade och hade sig. Nu är jag nöjd med min stora fina skärm.. Helt sinnes hur underbart det är!

Nu ska jag åka till johanna för att promenera mysigt mysigt!




Tvåtusensju


Jag älskar er.

För att orka med morgondagen så borde jag sovit för länge sen. Jag kommer inte sova ännu på endel timmar. Får klara mig sova kan jag göra en annan dag. Imorgon kommer att vara fantastisk den finaste utav många dagar. Är orolig över att hon inte får rätt uppvaktning men det tror jag hon kommer få. Alla mina närmsta som har funnits där för mig genom den större delen av mitt liv som

Arantza med dottern Novalie - Min äldsta vän som jag har bott granne med hela mitt liv. Min syster, mitt hjärta.
Maja - Även det min granne fast inte riktigt lika nära granne. Hon har funnits där sen vi var sju år.
Frida - Hon kom in i mitt liv som sjuåring (hon var sex) Den finaste vännen man kan önska sig genom alla jobbiga dagar har vi klarat oss ur.
Kelly - Min bästa vän sedan vi var sex/sju någon gång. Även hon en granne fast på landet. Underbaraste flickan. Man kan verkligen säga att även om vi inte hörs på två månader är vi alltid lika nära vänner. Inget man släpper där inte.
Anton - Mitt ex. Världens bästa ex kommer förr att även han ta farväl av min mormor. Fina, snälla Anton!

Alla kommer på begravningen för att säga adjö till min förlåt vår Mormor. Hon har alltid varit vår mormor. Hon kommer alltid vara våran mormor. Även fast dom flesta utav dom redan har en mormor så har dom alltid haft två.

Dessutom tror jag inte att det finns någon som har så många föräldrar och mor/farföräldrar som jag!  slå den ni om du kan. Det kan jag berätta mer om någon annan dag när jag inte har mig själv att duscha och pappas kostym och skjorta att stryka.

Klockan 9 i morgon kommer Frida och klockan 12 kommer Anton då ska jag vara redo!





19 Grader ute!

Jag kollade precis på termometern och den visade verkligne 19 grader okej för att den låg i solen men attans bananer nu är det nog varmt :)


Let it rock

I wish I could be
As cool as you
And I wish I could say
The things you do
But I can't
And I won't live a lie
No not this time!




Tvättstugan och barnvakt

Idag vart det en heldag med pappa vi har letat och saker och shoppat saker till begravningsfikat och mat och andra trevligheter. Jag hade tvättstugan och tvättade en tvätt tills frida kom och vi tog en långpromenad hela årstaviken fram till vintertullen och hem igen det var otroligt mysigt och jätte fint ute i morgon är det upp tidigt för att barnvakta åt mitt lilla hjärta novalie som gäller sen tillbaka till kontoret för att jobba lite med Frida.

Dags att städa lite i lägenheten!


Johanna!

Jag sitter här snygg och klar och har inte mycket att göra jag och Johanna försöker få något att göra antingen är det fest i rocksta med pojkarna eller så är det stan med tjejerna som lockar. Vi kan inte riktigt bestämma oss..Det lutar nog åt tjejerna det kan bli roligt.



Is.


Det finns en mening med allt.
Det är bara så sjukt svårt att hitta den.


Hemlis

Idag försov jag mig och stessade till jobbet för att ha hand om föreläsningslunchen och föreläsningen. Det gick bra jag kom tio över och ingen hade kommit så det känndes bra. Jag fixade luchen till dom tio personerna som kom. Men att sitta med på föreläsningen var inget för mig. Jag satt på kontoret och jobbade hela tiden istället och var klar runt halv tre och kunde åka hem. Mötte upp Kelly och gjorde en hemlis. Nu är jag taggad till max

Ikväll ska jag vara hemma och ha tråkigt typ städa och fixa i lägenhetn tror jag står på schemat om jag orkar vill säga. Sen kanske jag eventuellt får sovsällskap.. :)

Nu är det dags för duschen :)


He´s on fire

 

 


Begravningen.

Egentligen så vill jag ju verkligen blogga och jag vill vara bra på det och ge er massa bilder och text om vad som händer i Maries liv just nu men jag kan inte hitta någon tid, energi eller något att skriva om. Det är så otroligt roligt att kolla tillbaka för då minns man verkligen vad man gjorde för ett år sedan. Jag ska försöka att berätta iallafall om det händer något spännanade...

Jag umgås med vänner jag tycker om just nu lägger inte ner någon onödig energi på sånna vänner som inte alls ger mig något bra tillbaka. Livet flyter på rätt skönt och det vänder hela tiden till något bra. (pepparpeppar)

På tisdag är det Mormors begravning. Jag tycker att det känns bra att hon har det bra nu och allt händer av en anledning oavsett om det är bra eller dåligt. Det kommer alltid något bra ur det dåliga. Det bra med begravningen är att alla mina närmsta vänner kommer på begravningen och jag vet att dom kommer stötta mig till max.

Nej nu bjuder jag på lite bilder om det vill sig här!

Min "systerdotter" Novalie när vi var och gungade!


Vi var och bowlade med fjällen gänget! :)


Sen var det dubbeldejt.


Sabinas lille son Jonathan (: Om ni kollar i kategorerna finns hennes gravid bilder med där och nu är han över ett år!! ack så söt och underbar!


Nej det får vara nog för idag mina vänner!


Bästa veckan på sjukt länge!


haha

L







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!