studentskiva

Igår hade vi studentskiva och katastrof vad trötta vi är nu har vi projektredovisning shit vi var först ut och vi klarade det. Underbart skönt sen är det mösspåtagning klockan ett
jag känner att det blev en jobbig text!  men now its foood!

bloggflytten

Det har inte gått att blogga på ett tag kanske är det för bloggflytten? vem vet. Nu sitter jag i skolan och det är kaos med pengarna som vanligt pallar inte bry mig!

Idag ska jag och Frida jobba på panterdiscot och ha kul :)

men nu ska vi bråka med klassen Pus


tju

Idag har jag varit med frida hela dagen underbar dag! :) imorgon är det resurs dag och jag ska jobba på som satan för det brukar jag inte göra på resursdagar :) jag ska bli som maria! :D (pluggis)

förlåt

det har varit tyst från mig hela helgen förlåt för det! Nu sitter jag och väntar på frukosten och sen måste jag skynda iväg till skolan! Sen ska resten av dagen spenderas med frida! :)

Men nu måste jag skynda! puss!

Min dag i går i bilder!

image92image93image94

en jävla bajs dag!

Idag sög, idag sög riktigt hårt!
Efter skolan gick jag i centrum med jojo tills fia slutade och sen åt jag och fia glass på ett fik och sen åkte vi till gruppen. Tjejerna var jätte duktiga och dom lär sig så otroligt fort och allt går jätte bra för dom tills vi skulle lägga in slutbygget då det blev väldigt stressigt för alla att hinna och precis vid nergången så ramlade hon, toppen rakt ner och armbågade mig i ögat ont gjorde det och nu har jag ett snyggt blåmärke och ögonlocket hänger en aning. Otroligt sexigt!

Efter träningen slog vi igen dörren efter oss och då upptäcker jag att min mobil är kvar där inne så efter mycket om och men så får vi veta att det kommer några andra klockan 8a så vi chillar kvar där jag Sofia och Junia! sen får jag min mobil och allt slutar lyckligt!

Nu väl hemma med ett blått öga och mat är jag ganska nöjd trött som satan men det funkar!
Nu måste jag bara lägga in en artikel som jag hittade efter lite om och men kanske ni förstår hur man läser den.
http://213.115.145.76:8080/erez/varmdo_tisdag.html
Stackars lilla Jens. Vi har alltid gillat dig och nu tycker vi synd om dig!



ååh vilken onödig dag!

Idag började vi halv 11 och ska kolla på en film på en halvtimma  sen göra klart våra sagopåsar jag johanna och sofia har redan gjort klart våran sagopåse! sen slutar jag för dagen och sofia ska ha idrott och sen klockan fyra ska jag åka till farsta strand och ha grupp. Känns surt undra vad jag ska göra nu i fyra timmar?!

Åh jag vet vad jag ska göra! jag ska gå på skopunkten och kolla på skor =) weho!


Johanna! <3

Nu är jag med mitt hjärtegull :) vi ska sova nu hihi Nattinattimage91

Jobbajobbajobba!

Jobbet gick jätte bra och jag är proffs på köket nu :) haha
Nu ska jag äte some middag :) och sen kommer johanna min ängel hit :)  saknar henne även fast jag träffade henne i går! Men det  blir en helt annan grej att träffa henne utanför skolan!  Sjukt kul ska vi ha nu måste  jag proppa i mig massa alvedon och äta mat det är jobbigt att vara fritidspersonal ;) dessutom hade vi en lite problem idag men det får jag inte gå in på! :)

Pusåhej

Ledig eller?

Idag skulle jag vart ledig eftersom vi inte hade några lektioner i skolan! men istället ringer dom från Eriksdalsskolan och behöver vikarie så jag börjar klockan 13 och slutar 17 så lite pengar får man in iallafall :)
så nu ska jag skynda mig och göra mig iordning så att jag sen kilar ditåt vi hörs i kväll!

vaken och på g till skolan!

image90

Jag har funderat ett tag nu

Och jag har kommit fram till ett svar jag orkar inte mer jag orkar inte ens tjaffsa emot jag bara tackar och tar emot. Vet du att jag är så less. Jag vill bara krypa under sängen och inte komma fram förns rätt person kommer.

Söndagen

Lider nu mot sitt slut och vi, jag och kelly sitter vid mitt köksbord med varsin laptop framför oss helt mobbade det går förlångt när vi börjar prata på msn.. Kvällen flöt förbi fort och jag och frida har varit med varandra heladagen och shoppat på ica maxi med min pappa mycket trevligt nu har jag pluggat en massa religion eller nej inte en massa men endel :) snart ska jag sova god natt sverige!

söndag

Jag hatar söndagar jag vill inte att det ska vara söndag jag vill ha helg, helg hela tiden!
Vad som ska göras idag är fortfarande oklart men jag måste plugga religion iallafall :(

Middag

Nu har jag och frida varit och handlat mat det blir kyckling och potatisgratäng med sallad och halomi Bästa middagen på länge haha men det bästa sälskapet :)

Jag hittade även en studentklänning på indiska jätte fin, den kostade trehundra och eftersom den jag bestälde kommer inte komma förns fem dagar efter min student -.- så nu måste jag hitta en ny!

Nej nu ska jag städa och laga middag puss hej!








Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!