Jag har ångest.

Eller ja vad vet jag. Jag antar att det är ångest men jag vet inte ingen vet. Jag vill inte sova för att jag inte vet nnär jag vaknar. Det är helt sjukt det känns bättre för mig att sova i morgon på dagen typ i bilen på väg till landet än att somna nu. Jag har gråtit i tvåtimmar nu till systrar i jeans. Jag har ju sett den och jag har ju gråtit förr men det hade jag förträngt. Nu ska jag se tvåan och gråta ännumer? Men inte i dag för internet la av för kanske två timmar tur att man har mobilt bredband. jag orkar inte starta om datorn och jag har inte bestämt mig för om jag ska sova eller ej. Det är inte ens värt att vara vaken nu. Kanske om det hade vart vardag för då börjar ju livet vid 8 Nu är det helg och allt börjar vakna vid 10. det är ändå 5 timmar dit. Om jag somnar vaknar jag inte om fem timmar utan jag får slita mig upp om 8 om jag ska hinna gör något över huvudtaget. Ursäkta mitt ordbajseri men jag vet inte vart jag ska ta vägen..


Fan dags att göra ngt åt problemet...Sova nu? vakna sent
sova sen? vara dödstrött hela dagen!

Jag

kan inte sova. jag vill gå upp tidigt i morgon/ idag och ta med mig kameran ut på landet och fotta. Jag vill gå långa promenader med min älsklingsvove och fotta henne och naturen. Jag vill gå på bio med kelly och harlad jag har så många filmer jag vill se. Hoppas dom väljer något bra. Helst disco daggarna.. Nejtack Jag vill äta popcorn och mysa i bio mörkret med min bästa vän. Jag vill ha söndag och mys med Nellie och Genny. Men alla mina planer kommer sabbas av att jag inte sover för jag kommer vägra gå upp i morgon/ idag jag kommer inte orka och vi kommer åka ut sent = Kassa fotografier vi kommer behöva  stressa in igen på bion och på söndag behöva stressa ut och hämta hund och möta genny allt för mesig sömn.


Fan nu ska jag kolla på systrar i jeans! Mina favvoböcker när jag var mindre ;)

Mysmaja!

Jag har haft en jättemysig fredagskväll med massor av klädtittning. Med min barndomsvän och granne Maja första gången vi sågs sen min födelsedag och vi bor på samma gata..SJUUUKT och vi har shoppat loss. På ellos. Det blev  en ny fin klänningtill mig och en bikini till henne.

nu ska jag sova för att åka ut till Landet i morgon med Nellie och låta henne springa fritt lite :)

Sär torsdag.

Hejaheja. Dagen har varit bajstråkig. Jag har städat diskat och tvättat två tvättpass har blivit mina. Jag kan inte ha något smutsigt nu. Utom det  jag har på mig. Jag har tvättstugan på måndag igen. Då ska jag nog riva ner överdelen av min garderob som någon katt har legat i (hostkellyhost) det är fullt med hår där och eftersom jag ska ha med det till fjällen så måste det ju tvättas.

Sen ska jag köra ett sista utskick om fjällen att det är dags att anmäla sig nu..Fan det är ju inga barn som kommer. Jag blir tokig.

Undra om jag ska fortsätta i min städmani och rensa min garderob? yeah sounds najs!


Ha en bra kväll!

Sötisen

Jag började både måndag och tisdag med att jobba. Det sitter skönt i plånboken nästa månad. I Tisdags var jag på styrelsemöte och fick beviljat 1400 för att åka till fjällen känns skönt. Nu är allt inför fjällen på plats och vi ska bara ha maten och resterande inköp kvar. Idag var jag på Apoteket och inhandlade allt vi behövde därifrån.
I tisdags var jag med sabina på återbesök på danderyd med sin lilla pojk som fortfarande inte har något namn...
Det var en hemsk hemresa men lillkillen bara sov skönt för honom. Jag skulle inte tacka nej till att ligga i vagn hela dagarna.


ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

nu ska jag försöka sova för det ryktades om jobb i morgon.. trött.. Damttada.. Jag fick publicera en liten bild på det lilla kräket. världenssötasta kräk... NUTTEEEE
¨
TITTA HAN LER!!! charm knutte


han är go :)


God kväll.

Helgen eller ja lördag söndag spenderades i linköping med thaimat och kortspel på lördagkvällen och två hundar som busade i tre timmar hela tiden varje minut ingen vila ingen ro.. även ute vilket resulterade i att våran vitalilla tös var aldeles svart och fick bada när vi kom tillbaka dit där vi bodde. Hon är otroligt ful blöt. Idag åkte vi ut till en liten hage där dom hadde byggt upp en liten agility bana och där tränade vi samtidigt som dom busade om vart annat. Det var hel mysigt och Nellie blev aldeles lerig igen. så det var bara att åka tillbaka och bada igen. Nu är vi hemkomna efter mycket om och men och vilar med lugna lekar i sängen och ett bitben. Hon kommer sova gott i en vecka. Jag med. Jag sover alltid gott.


Nu ska jag kanske göra lite nytta. eller?

Sigmund? Brynolf?

Han är så söt! Sabina skickade mig en bild på honom och jag skickade tillbaka några namnförslag. Han låg där så söt i en söt liten mössa och skrek att han ville heta Sigmund, Brynolf eller kanske Ernst. Jag tror inte sabina uppskattade mina namnförslag.. kanske Herman då? Jag tycker Brynolf då har han namnsdag på min födelsedag det vore väl lite ballt :D

Idag har jag varit och handlat ja det var det vi gjorde på våran hundfria dag. Handlade. HAHA :D
Sen har vi bara varit hemma och kollat på tv och ätit. Jag ska snart gå och sova jag med för jag ska åka till sabina i morgon bitti


eftersom jag inte vet om jag får lägga upp bilden på "brynolf" HAHAHA så får ni njuta av mig och sabina istället :D:D




NUUUUUUUUUUUUUUU

GRATTIS SABINA OCH HENKE! :D nu är lillpojken kommen :D Hoppas allt är bra och ni mår bra trotts att det tog nästan hela dagen! :D



Puss

Ingen bebis!

FAN DIN SEGA UNGE SKÄMTAR DU MED MIG?! Jag som trodde du skulle kommit nu och att din mor hade hunnit vila så jag fick komma och kolla på dig ditt kräk men fan heller ligg du där inne och gotta dig. Gah


NU ska jag ner i källarn och kolla om jag hittar en balja till tanten så hon kan bada sitt lilla kräk sen när den har vågat sig ur hennes mage!

Vad gör vi i kväll? hundlediga och söta?



BIO!? :D


NU KOMMER BEBIS!!

Jag var ju hos sabina i går då fick jag även ett kort på hennes jäääätte tjocka mage och det var nog det sista man såg av den magen.. Nu ligger hon inne på Danderyd och gnäller ^^ Snart kommer lillabebisen ut! Jag fick nyss sms av henke så om allt går som det ska och inte är en 15 timmars förlosning så pluppar den väl ut snart! komigen!

Lycka till med allt nu sabina! Vi ses väl i kväll eller i morgon!
Jag älskar dig och snart er! :)

Höggravid och cheerleading.

Jag var hos Sabina i dag. Vi städade lite eller ja plockade bort lite saker och det var ju egentligen inte så mycket hon ville ha hjälp med så vi skvallrade mest råligtråligt nu behöver hon ju inte hålla igen längre för onsdag är det ju i dag så nu får lillbebis komma. Jag råkade säga han till den i dag och fick panik tänk om det är en tjej vilken chock alla skulle få jag måste börja inbilla mig att det är en tjej.. en tjej.. eller en kille.

Jaja vi hade cheerleading inte klokare blev man av det. Konstinga ungar endel dagar kommer dom endel dagar inte.. gah

Nu ska jag försöka sova i morgon ska jag jobba! Pussåhej

Sjukt

Jag måste berätta något som jag stör mig på. MIN SÖMN! jag blir tokig, idag skulle jag gå in och duscha vid elva och bara la mig i sängen för att andas två sekunder och jag somnar och vaknar upp efter tio minuter och tänker jaja nu går jag och duschar då. Gick upp och insåg att jag var för trött för att duscha och tänker att det tar jag i morgon.. Nu är klockan halv tre och jag har fortfarande inte somnat. Jag kan ju inte ha blivit pigg av att sova i tiomin? Sjukt. Fan jag hatar det jag vill sova NUU!

Urtråkigt.

jag var precis ute med Nellie hon hade tråkigt kunde inte sova och låg och pep. Ungefär som en liten unge så jag fick klä på mig och gå ut. det var rätt skönt väder ute och nellie hade på sig sitt täcke så hon va nöjd och sprang som en tok. synd bara att jag blir rädd för minsta lilla ljud och håller mig bara nära dörren som tur va var Sabina vaken så jag fick lite sms sälskap.det var ju iallafall beskyddande inte för att hon kan göra så mycket men iallafall.

Jag känner för att skriva ett långt och jobbigt inlägg om typ något så jag får skriva av mig lite men jag orkar inte. Nu hoppade min tok upp i sängen och somnade på en gång. Undra hur jag ska sova i natt.


nattinatt


Ännu ingen bebis.

Näe ännu har den inte dykt upp den lilla jäveln. Vi väntar med spänning sabina vad kan det vara? Hon går där hemma med värkar och har det bra.. eller inte!


Snart ska vi åka till värmdö djurklinik och chipmärka och vaccinera lilla trulls. Fast hon heter fortfarande lite sigge.. men bara ismyg när Kristin inte hör. Haha


nej nu skaa jag göra iordning mig. puss

Snart är det dags!

Japp snart är det dags för min underbara vän sabina att föda sitt lilla barn! Ja just nu (om inget annat hänt) ligger hon där hemma och har värkar. Dom är itne så täta än men hon har beskrivit för mig hur det känns och jag är inte avundsjuk. Näe inget alls faktiskt, Kanske om någon månad är jag jätte avundsjuk och vill också ha bebis men inte nu. Många tror att den kommer i natt eller i morgonbitti. Vi som skulle ses innan hon klämde ut de. Hon ska iaf försöka hålla sig till onsdag men jag måste vara ärlig jag tror hon misslyckas. Så nu vet ni snart har hon en bebis... :D


Kom nu plutten så ska jag sen lära dig ditt första ord HEST!

puss







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!