Godmorgon.

Jag blev väckt för femtio minutersedan av maja. Natten har varit hård. Av någon konstig anledning får jag panik av att sova i sängen här. Jag sover på golvet. Så även inatt. Vid ca åtta lade jag mig i sängen igen och sov vidare. Jag gick upp och åt frukost och här sitter jag nu i hopp om att få åka  och bada snart det är trottsallt typ 28 grader ute och inte långt efter inne.

Just nu sitter jag och tuggar på det bästa gränna har att komma med! POLKAGRISAR! Eftersom vi var i gränna igår så köpte vi med oss 10 styckna.. 10 olika smaker. Cola, Smultron, Melon, Citron, Blåbär, Mintkola, Viol, Passionsfrukt, tutti frutti och såklart en vanlig!

Nej nu ska jag gå och hoppas på att jag får bada! :)

Sex timmar senare!

ja efter sex timmar i en kokhet bil är vi framme i lidköping vi har hunnit bada och atit mat. Vi gjorde första stoppet i linköping hämtade upp en katt och sedan vidare till gränna för köp av polkagrisar och sedan raka vägen hit. Jag är ganska slut men det är skönt att vi äntligen är framme! Nu ska jag vila :)


Nu är jag nöjd!

Japp för en litenstund iallafall. Jag ska fixa en bättre design senare men jag hade tänkt att jag skulle börja uppdatera nu eftersom jag åker bort och är borta i två veckor då kan det ju vara roligt att ni får följa med! IMORGON ÅKER VI (näe idag) men sov gott nu!

Självklart.

När jag har varit vaken hela natten börjar jag pilla med designen precis när jag börjar få ont om tid. haha det här var itne vad jag ville ha men jag ger mig förstunden.. Nu ska jag skynda mig hem till fian! pus

Djursjukhuset


Idag är det slut på lidandet för min lilla tös! Nu ska vi snart in till sjukhuset och kolla vad det är för fel!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!