Marknad

Japp idag steg vi upp tidigt och cyklade iväg till bussen och åkte in till Torget på deras marknad. Vi gick omkring där i flera timmar och Anton köpte ett par foppatofflor och ett par shorts vilket jag också gjorde jag lovar att dom är 15 stolekar förstora men det är så jag ville ha dom!

Vi åt på Elake Måns idag igen det är nog det bästa stället som finns! sen shoppade vi vidare vi gick även till ica köpte fika oboy och annat nödvändigt och en tidning till mig så jag har ngt att göra i morgon på tåget! :D

Nu ska vi aldelestraxt fika och senare idag kanske åka och hälsa på mina kattungar ellergå på bio!

Hejdåsålänge!

dusch :D

Jag tog en lång dusch sen iallafall! Den va verkligen lång tror jag var där i 1½ timma gjorde hår inpakningar och hade mig nu känner jag mig otroligt fräch. Det är bara när man kommer iväg som man kan ta sig lite egen tid eftersom annars är det alltd något som händer.

Efter duschen började vi att grilla kottletter! :) och åt klyftpotatis till nu är jag mätt och belåten och väntar på en film som är klar om 2 min :) 27 dresses heter den och den ska vi se när vi äter efterrätt! sen ska vi nog krypa till kojs ganska tidigt för imorgon är det marknad i stan som vi ska gå på tidigttidigt.

Nu dags för mig att göra efterätt : Chockladmousse med jordgubbar! Yummie


Pusss

SOLAT!?

Idag har jag solat ja ifaktiskt kanske en timma! Hör och häpna, jag hatar att sola jag tycker att det är varmt och äckligt och jag blir inte ens brun inte ens lite brun inte ens röd. Nej jag har gett upp hoppet om att få färg jag är genomskinligt blek japp så är det! Men nu har jag iallafall legat i solen i en timma och steekt kanske får jag lite färg snälla? lite brun till studenten? kanske?

Nu är det fem dagar kvar till studenten och gud så jag längtar..Men vad ska jag göra i sommar? det enda jag vet är att jag jobbar 5 dagar i augusti vilket ger lite på augusti månadens lön.


Just nu ska jag gå in i duschen men jag mår sjukt illa vilket gör att jag kanske väntar en timma och sen går in efter anton har duschat! Eller så tappar jag upp ett bad.. det är väl skönt om man mår illa?

Nej hörs om ett tag! :)

Hej!

Igår somnade jag som en stock vid tolv kanske och sov hela natten! Imorse ringde klockan halv sju då skulle vi upp men det orkade vi inte och gick upp halv åtta istället skyndade oss och cyklade till bussen. Tidigt på morgonen är jag inte gjor för att cykla men det gick an!

Väl i stan shoppade jag loss massa fina saker fick det bli saker som jag behöver typ sminkborttagningsmedel mascara (vattenfast) ifall man börjar gråta på studenten haha

sen köpte jag även sims två till ps2 vilket jag ska sätta mig och spela nuuuu!

Puss!

tågresa!

vaaaaaaaaaaaaaaaaarmt! jag dör det är fortfarande typ  en timma och 20 min kvar ... Nu har vi precis lämnat örebro cetnral och kommer in på örebro södra!

Margit sköter sig fint även fast det har varit tre jobbiga ungar på henne och nu två hundar.. :D


Nu ska jag surfa vidare tills baterit dör! :D
<3

God morgon från mig och Johanna!

Nu ska jag packapackapacka det sista så jag kan åka runt 12 hemmifrån!

Jag och Johanna hade planerat att gå till skolan i dag men det blev inte så vi orkade inte gå upp..Undra om det var någon jävel där eftersom vi hade en timmas lektion sen 5 timmars håltimma för att öva på student lunchen! -.-


Nu måste jag skynda mig! <3

EN VECKA KVAR!



7 DAGAR TILL STUDENTEN! :D

hej hopp snopp

Nu har jag vaknat eller ja andra gången för i dag !

Klockan nio blev jag väckt av att det ringde på dörren då insåg jag att dom skulle komma från fortum i dag så snabbt var det ¨på med kläder och vänta tills han blev klar då gick frida upp och åt sen gick hon och solade på gården efter det somnade jag :) och nu har jag vaknat och ska börja göra iordning mig för sen åka i väg på cheerleadingsuppvisningen :D

pussåhej!

God natt!

Jag har klarat av denna dag med utan mat och frida kom och gjorde mig sälskap nu på kvällen! Jag är dunder trött och vill bara sova nu så jag ska nog ta och göra det nu!  Imorgon är det ingen skola för mig, ledig! jag ska bara ha cheergruppsuppvisning i morgon klockan sex efter det har vi picknick och mysig avslutning med tjejerna innan vi drar igång igen i höst!

Nu är det sovdags Puss


En gång i månaden!

Japp en gång i månaden har vi samma bråk jag och min pappa. Räkningar vi klarar inte av det utan att betala han förstår inte att jag inte kan betala räkningar för 7000 i månaden när jag får in 5000 så jävla lack och varje ¨gång så går jag med på att betala mer bara för att få tyst på honom grin ollen. Dessutom att i slutet av månaden kommer han till mig och vill ha mer pengar för hans är slut ..som om inte mina ärdet. Nej nu jävlar är jag trött på honom snälla ge mig ett jobb!


Nu hoppas jag att han går och handlar mat till mig för det behöver jag verkligen just nu!
jag är trött och lessen och jag vill bara att han ska åka hem till sitt

puss och kram från en arg dotter!

Hemma

Ganska hyfsad kväll faktiskt! alla var sjukt taggade men anna blev utslängd efter ett tag!

nu har jag kommithem till världens gosigaste kisse hon bara hoppade upp i mitt knä och nu ligger och med klorna i min arm så jag inte ska flytta på den och sover sött ! :) jag tror jag ska ändra hennes stälning och lägga henne på min arm och krypa ner med henne under samma täcke och sova! Ja det är så vi sover hon och jag hon ligger på min arm undertäcket och jag får gosa hur mycket jag vill med henne och nu har vi saknat varandra i en vecka så nu blir det ännu mer gos!

Nu vill hon att jag slutar blogga (genom att borra in klorna i min arm ännu mer )


natti

stäääda!

jag har varit och hämtat ut kläderna nu ! mycket fint! nu är jag ännumer glad!

och ikväll ska jag på skiva! Sofias skiva och där ska jag träffa älsklingsungen Genny som jag inte har träffat på säkert tre år! vi ska parta natten lång :)


Jag och sabina hade det jätte bra i går och nu är jag trött som sören!


Jag har klarat skolan jag har lämnat inn alla mina böcker och betygen är satta! ÄNTLIGEN! Jag är dessutom behörig till att söka till högskola! :D:D:D



tillbaka!

Jag överlevde natten! :)
Nu måste jag springa och hämta ut kläder från posten sen ska jag städa hela lägenheten för idag mår jag bra bättre kan man inte må!


Nu ska jag gå skriver när jag kommer hem!

God Morgon!

Jag kom i säng vid sex i morse och nu ska jag snart åka till landet och tälta otroligt kul ska vi ha det jag och sabinan :)
jag älskar att sova i min egen säng igen och jag älskar att vara hemma med mina kompisar igen! underbart Igår va jätte roligt och jätte träkigt ¨på samma gång! jag och frida dansade och hade skit kul andra gånger var det dött!
Nu måst jag skynda och göra iordning mig innan vi drar Puss hej! :)


Hemfärden börjar närmasig ;)

Nu är kolaleken kvar och jag ska bära ner mina saker till entrenplan och stänga igen mitt rum! det ska bli skönt att komma hem och bara få ta det lugnt ett tag :) Men nu ska jag snart äta lunch ;) pushej!







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!