Kärlek på en väg

Jag kan just nu hitta 100 anledningar till att inte packa. för jag orkar inte packa. Men jag måste det nu. Måste bli klar innana jag kan sova.. Jag vill åka nununu men jag orkar inte packa. Jag har ju inte bara mig själv att packa till utan resten som ska med ska jag också packa. Idag handlade vi maten för halva veckan det är alltid lika roligt. Två och en halv vagn blev det helt okej för 30 pers i en halv vecka!  Nej nu måste jag sätta igång det finns inga bortförklaringar längre! kööör!


Kännslan när bussen kör in på den krokiga lilla vägen upp mot åsengården och en underbar vecka påbörjas den kännslan måste kallas kärlek!


Sweet love of mine

She's got a smile that it seems to me
Reminds me of childhood memories
Where everything
Was as fresh as the bright blue sky
Now and then when I see her face
She takes me away to that special place
And if I'd stare too long
I'd probably break down and cry


Sweet child o' mine
Sweet love of mine



Det gör ont i mig men jag har bara mig själv att skylla. Jag hade kunnat vårda det varsamt. Men det var inte vi det var bara inte så hur mycket jag än ångrar mig vissa dagar.




det finns dagar jag tänker mer på henne än dig.


Shoppade loss...

..inne på apoteket. över sex hundra kronor gick apoteksvistelsen på! Vi fick tillochmed en stor påse. Nu är det snart dags snart åker vi till fjällen och myser 25 pers åker upp och det ska bli superlyckat!


Året var 2004..


Stockholm firade 750 år och vi var inhyrda för at dansa på slottet.


så här idag otroligt pinsamt men ack vad vi ställde upp på foton!


Fucka ur.

Idag är det underbara lördag. Glasen är fulla mest hela tiden. Vi har sminkat oss mest hela dagen snart är det middag sen kommer bilen och plockar upp oss. Sen är det fucka-ur-mode i garaget.

Om hårfärgningen igår. Vad hände? Ingenting! Jojo hade i sin hårfärg i en timma och det fäste inte och på mig fäste bara utväxten.. så nu har jag rödutväxt och svart hår..Otroligt charmigt. Vi är dock söta ändå!

Nu luktar det färdig mat och hårspray i hela lägenheten. Dags att ta itu med det vanligaste problemet...Vad ska jag ha på mig?


Adjö hörs antagligen inte på allahjärtansdag för då ska jag that boy ligga hemma och dö.
Två veckor sedan




Hårfärg och heroin.

Idag är jojo här på hårfärgningskväll. Hon är värdsvan och färgar håret själv och jag är ovan så hon får färga på mig. Det är just nu orange men jag hoppas att det blir bra.. Hon sköljer sitt nu sen är det min tur sen ska vi äta Gino ni vet vitchockladtäcke med bär under helt underbart hoppas vi för varken hon eller jag har ätit det men det står inne i ugnen nu. Glass till det och förhoppningsvis något bra på tv.


Kompis det går bra nu. Heroin missbruket går bättre än någonsin.




Jag har hört..

..att vi börjar närma oss mars som är katternas månad. Att det löps något förjävligt just nu. Jag blir tokig mina katter som är otroligt pratglada annars går nu omkring och skriker. När jag går ur lägenheten så skriker dom så det ekar i hela porten någon måste tro att jag misshandlar dom här inne.


Nu har vi rätt ut det problemet. Dom skriker ikapp till musiken och det är ju inte så ljuvligt. Men ack och ve vad ska man göra?

there is no time for us




I love a girl I`ll never see her again
she was so young I`ll never see her again
she was so young
I`ll never see her again






Daniel Karlsson! Min bästa vän i vått och tort!










Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!