Tvättstugan

Jag tvättar åt mormor just nu och jag tänkte köra en hur mycket hinner jag städa på 40 minuter. Det är inte 40 minuter kvar snarare tio för jag har gjort massa annat så jag får väl köra en hur mycket hinner jag städa på tio minuter.. haha


Ikväll är det cheerträning med barnen. Jag börjar bli nervös det är den här och en träning till sen ska vi visaupp och halva programmet är satt.. JOPPIGT


Nej nu ska jag leta skiva städa och fixa mig pus

Just nu..

Ser min blogg oerhört knasig ut. Men jag gillar det. jag ska fortsätta fixa imellan bakningen av bullarna!

x)

jag kom på er!

Jag vet varför ingen uppdaterar idag. Jo för att alla ska tro att ni är ute i det finfina vädret men mig lurar ni inte ni har säkert lika tråkigt inne som jag!


Ha nu ska jag äta en huvudvärkstablett och kanske baka!

BAJS..Moget


Kan någon vänlig själ göra något åt mitt hår? Jag vill vara ljushårig igen! titta så söt!
Eller åtminstonde lite ljusare än nu..


BAJS

Måpeden

Nu tänker jag inte skriva vart jag är. Det borde ni som läser min blogg veta. På mitt favoritställe såklart. Är hemma om en och enhalv timma. Det är ganska snart. Vi lyssnar på p3 som vanligt fast inte som vanligt. För vi brukar lyssna på p3 dokumentär men det är Måndag idag och då är det ingen p3 dokumentär så vi lyssnar via datorn istället

Imorgon ska vi kanske åka ut till landet och fixa min moppe den är ju sönder som ni kanske vet. Det suger.

Näej nu ska jag kolla hur mycket reservdelar kostar till lilla mopeden :) hare bra sålänge


tivoli




Jag grät en skvätt idag med. Inte för att jag vill hem utan tvärtom jag vill inte hem. Jag tror jag har drabbats av något som kallas ångest? Jag hatar det. Tur att jag har någon som kramar om mig och säger stackars liten på precis det där sättet jag behöver..Jag tror jag tänker skriva ut varför jag egentligen gråter just nu. för varje gång jag gråter tänker jag på henne. Jag vill inte ha några ömkande komentarer för det orkar jag inte jag kommer nog knappast orka läsa det här i morogn. Jag saknar Mamma. Det känndes nu i påsk..Det var en hemsk påsk på alla sätt. Snälla ni påmmin mig inte om det här i morgon för då är det nya tag. jag ska bara gråta lite till nu..Kanske tills jag somnar.
godnatt

Det var länge sen man gjorde en lista :)

Senaste kompis du träffade: Eh.. Måste ha varit åh eh Maja eller Kelly
Personen du pratade I telefon med: Pappa
Du fick SMS av: Frida :)
Du kramade: Nellie
Idag är det: Söndag..
 Kläder: En brun klänning
 Imorgon är det: Måndag :/
Planer: Imorgon Åka hem Idag.. Eh inga
Färg: Rosa
Årstid: Sommarn
 Saknar du någon?: Ja, han är på biltema
Humör för tillfället?: tipptopp jag har fått i mig frukost för första gången sen i torsdags
Vad åt du sist?: En macka..Nu
 Vad irriterar du dig på?:Att mitt hår är blött
 Hur många par skor använder du regelbundet? 3 kanske
Har du någon gång burit en folkdräkt? : Haha Ja ett antal gågnger.. det trodde ni inte va?

Ja men gårdagen blev bättre

Efter att jag hade sovit i en timma åkte vi in tillstan till donken handlade lite mat och åkte till en sandstrand. Det var verkligen greklandsand och långgrunt så man kunde gå omkring där det egentligen skulle vara vatten med skor. Jätte mysigt hade vi och nellie har nog aldrig varit så glad som när hon fick simma omrking i vattnet och hämta pinnen och stolt komma tillbaka med den. Vi ska nog åka tillbaka dit idag igen.. Även jag badade fötterna :)


skabb hunden :)


Juste jaghar fått årets första bränna. det här året kanske går bra för mig? Jag kanske blir brun iallafall! :) WOHO!

Nu ska jag ner och se om det finns något ätbart,


här sitter jag.

Och gråter på Påskafton. Jag grät på långfredagen med, Jag är ensamast i världen. Jag har läst ut båda böckerna och dom var bra fast precis lika dana. kan ni nu förstå vad jag menar? 600 sidor på tre dagar och jag brukar aldrig läsa kan ni då förstå hur ensam jag är?

Jag orkar inte gråta mer nu jag längtar hem. Kanske en dusch ska hjälpa fast jag duschade nyss? Kanske känner man sig fräschare? Eller så lägger jag mig ner och sover bort resten av denna fruktasvärda påsk. Jag har inte ens något mer att läsa och det är två dagar kvar tills jag kommer hem.

Nu ska jag

ta en promenad med frida för vi är bäst. i två olika städer men ändå ska vi promenera tillsammans. genom telefonen.

Vääärldeens lääängsta freeeedaaag.

Jag är uttråkad..gaah bilen lagas just nu avgassystemet hade det gått hål på.. så nu är det ett nytt på g bara 3000 ...:(

Nejni jag har inget vettigt att berätta.


I bilen igen.

Jag tror  jag bosätter mig här. Ganska avslappnande. Ganska skönt och svalt fast solen värmer. Jätte ont i ryggen, en dator att sitta vid och det finns matställen på vägen. Nu är det bara en timma kvar. Redan suttit i tre jag är rätt less nu. Nej jag skulle ju bo här en bit utanför Laxå. Det är fin natur.. det är skog och skog och en och annan lastbil och fruktansvärt mycket bilar. Alla gillar att bila på skärtorsdagen. Alla ska bort från stockholm och ut i landet för att hälsa på föräldrarna, släkten, Svärföräldrarna eller någon annan rolig kö vart det iallafall. jaja det var det roliga. Jag har faktiskt varit duktig idag jag har hjälpt till med ett utsick om valborg och planerade en påsklunch på måndag som jag nog inte ens kommer vara med på.

Nu ska jag visa er vad jag har sysslat med ute på mitt nya hem..
Denna skönhet kom på besök och vi ät glass. Hennes näsa följde också med men vem har missat den?

Vi mötte herr styv 6.. han var ute och flöt..

Sen kom kelly coh vi spelade buzz.. resterande av tiden låg jag i soffan och kollade på full frys..



Nu är det dags att läsa lite. Kelly jag har redan läst 150 sidor i boken snart är det din tur ;)

Puss


Geekååås


Här är dom kläderna jag köpte till mig och Jonathan
Jag köpte två tjocktröjor ett par mjukisar ett linne underkläder och en tjocktröja och en boddy och ett par byxor

tvål schampoo och tandkräm


Just nu ligger jag och nellie i en soffa mitt ute i ingenstans. det är inte speciellt lite folk omkring det finns grannar men ändå känns det lite läskigt. Jag ska snart gå och sova ska kolla klart på scrubs först hörs i morgonbitti

Puss

40 Minuter kvar.

Nu har vi 40 minuter kvar i bilen. Som att åka till Bullandö. Det är ju inte lång tid. Idag tog vi en långpromenad med nellie det blev väl runt tvåtimmar i skogen med vita skor det känndes inte så bra men det var skönt och mitt ansikte brände när vi kom tillbaka. Undra om jag har blivit lite brun ändå?

Ikväll eller i morgon kanske vi flyttar en stund bort från all stress och alla konstiga människor. Ska bli sköönt och jag ska ´baka i morgon.

Nu är det dags att lyssna klart på p3 Dokumentär. Det är faktiskt intresant. haha


'
Nellie och Jonathan! (han kommer bli så snygg i sina nya kläder) Nellie var så snäll mot honom när han blev lessen och hoppade upp hos honom och låg hos honom innan vi kom in och vi hade inte mage att ta ner henne när hon var så snäll!

påväg hem.

ja hela bagageutrymmet är fullt..med typ fem påsar det roliga är att det dyraste vi köpte var buzz 249:- Sen köpte jag lite kläder åt mig själv och åt jonathan. Mitt helt klart bästa köp det var dock inte jag som hittade den men iallafall. det var en datorladdare, en till bilen! förstår ni hur bra? alla mina långa bilresor är numera räddade. Jag kan sitta vid datorn hela tiden. Nu går alla bilresor mycket snabbare.

Ja sen köpte jag upp ett lagaer av tvål och sånt tandkräm och sånt som är bra att ha eh ja. Jag kan ju ta kort på allt när jag kommer hem så får ni se allt jag köpt!

Nu ska jag underhålla mig på nätet i tre timmar till. Då är vi framme. Kanske tre och en halv nu diskuteras det godisstop i varberg(?) på vägen..







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!