Mjölk

Kvällen på Malibu blev trevlig men kort. Klockan tolv åkte vi till garaget för att jobba till halv fem. En krock och massa jobb. Det var kul eller jag tyckte att det var kul ingen annan gjorde. Dom tyckte nog att det var kul men i sånna situationer får man inte skratta. Jag gjorde. Somnade vid halv sju och vaknade halv tolv.

Kom hem och somnade om. kollat på en film och druckit två liter mjölk.


Nu är det snart dags att sova. Imorgon är det jobb! ♥

Lördag och nytt försök.

Jag kom hem halv fem i natt. Jag somnade till webbtv som vanligt. Vaknade upp och klockan var två. Idag gör vi ett nytt försök till Malibu. Idag ska vi komma tidigare. Jag och fyra pojkar. Kaos. Sen får vi se vart kvällen avslutas jag vågar gissa på i ett garage. Nu ska jag ta mitt pickochpack Anton och åka till nacka forum. Idag ska köpas smink och endast smink.


Johanna

Jag gick upp och jobbade efter tre timmars sömn. Trodde jag skulle sitta på ringvägen hela dagen och slöjobba men fick ett fritidsjobb som jag snabbt nappade på. Började där klockan ett och jobbade till fem. Underbart. Sen kom Frida och hämtade mig vi gick och solade och gick hem till var och en. Jag somnade och vaknade klockan halv nio av att jag skulle skynda mig! Skulle ju faktiskt ut i kväll. Ut kom vi men fem minuter försent och kom inte in. Jag gick hem och här är jag nu. ska dra till johanna snart och mysa med henne. ♥


ångesten tar över mig på natten.

Det finns inte gott om kraft kvar. Jag kan inte sova på nätterna och är sjukt trött på dagarna. Livet lixom rullar på ändå. Senaste veckorna har varit fulla av vänner fast inte alla vänner. Det känns som om jag inte har träffat någon alls. Nu har jag börjat komma ikap, ringt till dom jag inte har hunnit träffa, träffat dom flesta men det känns fortfarande svårt. efter hennes bortgång allt ska gå så snabbt ingen får sörja klart ifred allt ska vara igång som vanligt dagen efter. Jag har jobbat på sedan veckan efter och ta över efter en sån stor människa är inte lätt. Folk kollar på mig som. Du kommer inte klara det här, du är inte som hon! Ni har så rätt. jag är inte som hon ingen kan bli som hon men jag vill försöka. Faller jag på mållinjen så gör jag. Då får jag ställa mig upp och försöka igen. Jag klarade att genomföra en hel sportlovsvecka själv och du var stolt över mig. Även fast du inte sa det till mig. Men du berättade till alla andra. Jag fucking klarade det med tårar varje dag, men jag klarade det. Jag kom hem helskinnad och jag gör det igen. Vecka nio nu jävlar.


Jobbet tar kål på mig ska ni veta. Pressen om att inte klara det är starkare än någonsin. Dom vill inte att jag ska klara det. Ingen annan än du ska klara det men om du är här med mig kanske vi kan klara det tillsammans?


Kännslorna är överallt och jag vet att ni är med mig överallt.


Du och Mamma lär ha mycket att prata om. Jag älskar er. ♥







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!